VESTEL CMI 10812 Çamaşır Makinesi Beyaz

Ürün No:
1187423
  • bvseo_sdk, java_sdk, bvseo-3.2.0
  • LOCAL, getAggregateRating, 0ms
  • REVIEWS, PRODUCT
  • bvseo-msg: The resource to the URL or file is currently unavailable.;
Yıkama kapasitesi:
10 kg
Dönme hızı seçenekleri:
600/800/1000/1200
Boyutlar (G/Y/D):
59.7 cm x 84.5 cm x 58.2 cm
Üretici Garantisi:
3 Yıl Vestel Türkiye Garantili
Ürün Tipi:
Çamaşır Makinesi
Kontrol tipi:
Mekanik + Elektronik
Program sayısı:
18
Tüm Özellikleri Gör
  • Favorilerime Ekle
  • Karşılaştır
  • Yazdır

VESTEL CMI 10812 Çamaşır Makinesi Beyaz En Uygun Fiyatlarla MediaMarkt’ta!

Günlük hayatın vazgeçilmezlerinden olan Vestel çamaşır makinesi, teknolojisi ve performansı ile göz dolduruyor. Kullanıcıya zaman kazandıran pek çok özelliği cihazın tercih edilme oranını artırıyor. İhtiyaçlara cevap veren donanımı gibi şık tasarımı da çamaşır makinesinin dikkat çekmesini sağlıyor. Cihaz, düşük bütçe ile yüksek performansa sahip olan bir çamaşır makinesi arayanlar için kaçırılmayacak avantajlar sağlar. MediaMarkt güvencesi ile sahip olabileceğiniz ürün bütçenizi zorlamayacak fiyatlar ile satışa çıkıyor. Vestel çamaşır makinesinde bakteri üretimini ortadan kaldıran iç aksam bulunur. Böylece her yıkamada aynı hijyeni elde etme imkanı bulursunuz. Geniş hacimli özelliğinin yanı sıra zengin program seçeneği cihazın teknik kabiliyetini ortaya koyar. Uygun fiyatı ile farklı bütçelere hitap eden Vestel çamaşır makinesi, özellikleri ile de fark yaratıyor.

VESTEL CMI 10812 Çamaşır Makinesi Beyaz Özellikleri

Zengin Program Seçeneği

Vestel çamaşır makinesinde 18 farklı program seçeneği bulunur. Cihaz, kullanıcıya elde yıkama, sentetik, yünlü, pamuklu ve hassas gibi değişen kumaş türlerine göre alternatifler sunar. Hassas kıyafetler için ise 30 derece sıcaklıkta yıkama programı kullanılabilir.

Yorgan ve Perde Yıkama Programı

Yorgan ve perde gibi özel yıkama gerektiren ürünler için program seçeneği bulunuyor. Vestel çamaşır makinesinde perdelerinizi düşük ısıda kırışmadan yıkayabilirsiniz. Yorganların ise çamaşır makinesinde yıkanabilir özellikte olması gerekir.

Ön Yıkama Seçeneği

Aşırı kirli olan çamaşırlarınız için ön yıkama seçeneğini değerlendirebilirsiniz. Fonksiyonunu devreye soktuğunuzda makine ana yıkamadan önce ön yıkama yapar.

12 Dakikada Yıkama

2 kg ağırlığa kadar olan çamaşırlarınızı dilerseniz 12 dakika içerisinde yıkayabilirsiniz. Çamaşırlarını biriktirmeyi istemeyenler için geliştirilen süper hızlı yıkama programı hijyenik bir temizlik sağlar. Günlük kullandığınız ve az kirli çamaşırlarınız için ise 60 dakikalık yıkama programı bulunuyor.

Sonradan Ekle Özelliği

Sonradan ekle fonksiyonu unuttuğunuz çamaşırlar için yeni bir yıkama yapma zorunluluğunu ortadan kaldırıyor.

Güvenilir Emniyet Sistemi

Güvenliği ön planda tutan Vestel, su taşma emniyet sistemi sayesinde taşkınların önüne geçer. Cihaz, su seviyesinin gereğinden fazla olduğunu algıladığı an pompalama sistemini devreye sokar. Böylece taşkınlar da engellenir. Kesinti nedeniyle su akışının kesilmesi durumunda ise cihaz otomatik olarak kendini kapanır. Kesik su emniyeti, suyun gelmesi durumunda makinenin yeniden çalışmasını sağlar.

Dengesiz Yük Kontrolü

Vestel çamaşır makinesi içerisindeki dengesiz yükleri kontrol eden sistem çalışma esnasında cihazın titreşim yapmasını engeller. İçerisindeki yüke göre sıkma devrinin dengelenmesi de sarsılmanın önüne geçiyor. Böylece cihaz daha sessiz bir çalışma performansı sağlıyor.

Inverter Motor ve Yüksek Performans

Vestel, çamaşır makinesinin üretiminde İnverter motor teknolojisinden yararlanır. Dayanıklı motor sistemi cihazın performansını ve ömrünü uzatır. Enerji tüketimi de minimize ediliyor. Cihazdaki kireç kalkanı sistemi ise makinenin rezistansını kireç oluşumuna karşı korur.

İnce Kazan Yapısı

İnce bir dokuya sahip ve özel delikli kazanı sayesinde çamaşır makinesi hassas kıyafetlerin zarar görmesini engelliyor. Narin gömlek ve bluzlar gerek yıkama gerekse de sıkma aşamasında yıpranmıyor.

Çocuk Emniyet Kilidi

Çamaşır makinesi çalışır durumdayken belirlenen yıkama programının değiştirilmesini engellemek için çocuk kilidi bulunuyor. Sistemi devreye soktuğunuz zaman dijital ekranda kilit sembolü görünür. Çocuk kilidi devrede olduğu sürece makinenin tuşları devre dışı kalır.

Sayfanın Başına Git