BOSCH KGN56VW30N A++ Enerji Sınıfı 559L NoFrost Çift Kapılı Buzdolabı Beyaz

Ürün No:
1142468
  • bvseo_sdk, java_sdk, bvseo-3.2.0
  • LOCAL, getAggregateRating, 0ms
  • REVIEWS, PRODUCT
  • bvseo-msg: The resource to the URL or file is currently unavailable.;
Boyutlar (G/Y/D):
70 cm x 193 cm x 80 cm
Soğutma Sistemi:
No-Frost
Hızlı soğutma fonksiyonu:
Evet
Üretici Garantisi:
3 Yıl BSH Türkiye Garantili
Ürün Tipi:
Kombi Tipi Buzdolabı
Yıldız derecesi:
4 yıldız
Elektrik kesintisinde saklama:
24 h
Tüm Özellikleri Gör
  • Favorilerime Ekle
  • Karşılaştır
  • Yazdır

BOSCH (+) KGN56VW30N A++ Enerji Sınıfı 559lt 2 Kapılı NoFrost Buzdolabı Uygun Fiyatlarla MediaMarkt’ta!

70 cm x 193 cm x 80 cm ebatlarındaki beyaz renkli no-frost buzdolabı, farklı ihtiyaçlar göz önüne alınarak tasarlanmış bir üründür. 559 litrelik geniş hacimli, uzun süre taze tutabilme özellikli sessiz çalışan iki kapılı buzdolabı, her yönden kullanıcı memnuniyetini hedeflemektedir. Soğutma bölümü 400 litre olan buzdolabı, dört adet raf içermektedir ve bunlardan üçü ise ayarlanabilmektedir. Ayrıca ürün, dört adet kapı rafı da içerir. Ürünün sebze ve meyve bölmesinin alt katta olması, hem içindekileri uzun süre taze tutmakta hem de kullanım kolaylığı sağlamaktadır.

Tek tuşla ayarlanan ekonomi modunda çalışan buzdolabı, düşük enerji harcayarak elektrik tasarrufu yapar. LED ışık yardımıyla başarılı şekilde aydınlatılan buzdolabının içini, karanlık ortamda bile net şekilde görebilmeniz mümkündür. Ürünün kapı menteşesi sağda olsa da değiştirilebilme özelliği taşır. Buzdolabının kapısı açık kaldığında optik sensörler, sesli uyarı sistemini devreye sokarak kullanıcıyı uyarır. Buzdolabı kapağı üzerindeki LED gösterge ve dijital kontrol paneli, buzdolabı ve dondurucu ayarlarının pratik şekilde yapılmasına olanak tanır.

İdeal saklama koşulları sağlayan BOSCH A++ sınıfı no frost buzdolabı, MediaMarkt avantajı ile sepette anında indirim ya da kampanya fiyat seçenekleriyle piyasaya göre uygun fiyatlar sergiliyor.

BOSCH (+) KGN56VW30N A++ Enerji Sınıfı 559lt 2 Kapılı NoFrost Buzdolabı Özellikleri

Bosch no-frost buzdolabı, sağladığı enerji tasarrufu, konforu, performansı gibi farklı özellikleriyle ilgi odağı olsa da öncelikle altı temel karakteristiği ile farkını göstermektedir:

Taze Tutma/Vita Fresh özelliği ile hassas yiyecekleriniz canlılıklarını, kokularını ve tatlarını muhafaza ederek uzun süre taze korunur.

Süper Soğutma/Super Cooling özelliği ile cihaz, buzdolabına konulan ve hemen dondurulmak istenen gıda maddelerini hızla dondurur. Bu şoklama özelliği, açık kalması durumunda 6 saat içinde otomatik olarak kapatılır. Alt katta bulunan derin dondurucusu hızlı dondurma özelliği ile buzlanmayı da engeller. Manuel buz çözme işlemine gerek kalmaz.

Çoklu Hava Akımı/Multi Air Flow özelliği, gıdaların tadını korumak amacıyla buzdolabının içinde fan destekli olarak dengeli soğuk hava akımı sağlar.

Gıda maddelerinin tazeliği açısından buzdolabının iç sıcaklığının sabit kalması önem taşımaktadır. Tazelik Sensörü/Fresh Sense özelliği ile iç ve dış ısı sensörleri, ortam sıcaklıklarını takip etmekte ve iç ısı da bu sayede korunmaktadır.

Güvenlik Camı/Safety Glass özelliğine sahip buzdolabı içinde kullanılan kırılmaya karşı dayanıklı camlar, özellikle çocuklu ev ortamına uygun güvenli bir ürün sunar.

Büyük Kutu/Big Box özelliği ise sağladığı geniş ve büyümeye esnek saklama alanı ile büyük gıda malzemelerini oldukları gibi muhafaza edebilmenize imkân tanır. Ayrıca, bu bölmedeki rafların istendiğinde çıkarılabilmesi ile ihtiyaç hâlinde çok daha geniş bir alan elde edilebilir.

Sayfanın Başına Git