HUAWEI Y6 2019 32GB Akıllı Telefon Midnight Black

Ürün No:
1191341
  • bvseo_sdk, java_sdk, bvseo-3.2.0
  • LOCAL, getAggregateRating, 0ms
  • REVIEWS, PRODUCT
  • bvseo-msg: The resource to the URL or file is currently unavailable.;
Ürün Tipi:
Akıllı Telefon
Renk (Üreticiye Göre):
Siyah
Üretici Garantisi:
2 Yıl Resmi Distribütör Garantilidir
İşlemci:
MTK MT6761(4xA53)
İşlemci Hızı:
2.0 GHz
Bellek Kapasitesi:
32 GB
Arttırılabilir Hafıza:
Evet
Tüm Özellikleri Gör
  • Favorilerime Ekle
  • Karşılaştır
  • Yazdır

HUAWEI Y6 2019 6.088 32GB Akıllı Telefon Uygun Fiyatlarla MediaMarkt’ta!

Huawei Y6 cep telefonu, tasarımdaki şık detaylar ve yenilikti teknolojisi ile dikkatleri üzerine çekiyor. İnce çerçeve yapısı zarif duruşun yanı sıra daha geniş bir ekrana zemin hazırlıyor. Cihazda kullanılan HD ekran kalitesi görüntünün her daim aynı netlikte ve aynı kalitede olmasını sağlıyor. Kusursuz ekran teknolojisine sahip cep telefonu, inceliğinin yanı sıra hafif olması ile de fark yaratıyor. 150 gr ağırlık sayesinde cihazı gün boyu rahatlıkla yanınızda taşıyabilirsiniz. Başarılı ön ve arka kamera, profesyonel görüntüde çekim yapma imkanı veriyor. Tasarımından özelliklerine kadar her bir detayı ile talep gören Huawei Y6, fiyatı ile de teknoloji tutkunlarının gönlünde yer ediniyor. MediaMarkt size teknolojide sınırları zorlayan Huawei cep telefonuna ekonomik fiyat listesi ile sahip olma avantajı veriyor. Piyasanın en uygun fiyatları ile sizi buluşturan MediaMarkt, Huawei Y6'yı da ideal fiyatlarla almanın en doğru adresi oluyor. Ürün, güçlü hafızası ve artırılmış RAM kapasitesi ile beklentilerin çok üzerine çıkıyor.

HUAWEI Y6 2019 6.088 32GB Akıllı Telefon Özellikleri

İletişimden multimedyaya kadar pek çok konuda zengin bir menüye sahip olan Huawei Y6, yazılım ve donanım özellikleri ile teknolojiyi yakından takip edenlerin övgüsünü kazanıyor.

Geniş Ekran, Güçlü Çözünürlük

6.09 inç geniş ekran, video izlerken tüm detayları görmenize olanak tanıyor. Ayrıca Word belgelerini okurken ya da internette gezinirken verilerin tüm ekrana sığdığını görebilirsiniz. Geniş ekranı destekleyen 720x1560 piksel çözünürlük ise görüntü kalitesini maksimize ediyor. Fotoğraflarınızdan videolarınıza kadar her veriyi canlı ve doğal görüntü ile takip edebilirsiniz.

Ön ve Arka Kamera

13 MP arka kamerasının yanı sıra 8 MP ön kamerası bulunuyor. Profesyonel fotoğraf kareleri yakalamanıza imkan veren cihaz ile fotoğraf çekmenin dışında video kaydı da yapabilirsiniz. Yaptığınız çekimlerin netliğini oldukça artıran kamera, her karede naturel görüntü yakalamanın garantisini veriyor.

Panoramik Çekim, Otomatik Odaklama

Geniş açıya sahip kusursuz bir manzara fotoğrafı çekmek istiyorsanız, fotoğrafı tek bir kareye sığdırmak durumunda değilsiniz. Panoramik çekim modunu devreye sokarak yatay ve dikey çekimler yapıp tüm görüntüyü tek bir karede toplayabilirsiniz. Ayrıca el titremesi nedeniyle oluşacak bulanık görüntüyü ortadan kaldırmak için otomatik odaklama devreye giriyor.

RAM Kapasite ve Dahili Depolama

2 GB RAM bellek, cihazın aynı anda birden çok işlemi yapmasına izin veriyor. Birden fazla uygulamanın açılması ya da zorlu oyunları oynarken cihazın performansını performansını koruması güçlü RAM kapasitesi ile sağlanıyor. Verilerinizi saklayabilmeniz adına 32 GB dahili deposu bulunuyor. 32 GB hafızayı az bulanlar için ise hafıza kart desteği ile bellek kapasitesi 512 GB'a kadar artırılabiliyor.

Uzun Pil Ömrü

3020 mAh lityum batarya ile cihazınızı gün boyu tam kapasite kullanabilirsiniz. Kısa sürede şarj olabilmesi için ise hızlı şarj desteğinden yararlanabilirsiniz. Kesintisiz iletişim sağlayan Huawei Y6 cep telefonunu ihtiyaç halinde USB kablo ile de şarj edebilirsiniz.

Parmak İzi Okuma Sensörü

Huawei Y6, entegre edilmiş parmak izi sensör teknolojisinden yararlanarak telefona üçüncü kişilerin erişimini engelliyor. Parmak izi sensörü gibi yüz tanıma özelliği de bulunan cihaz kullanıcı güvenliğini maksimize ediyor.

Veri ve Bağlantı Desteği

Farklı dijital cihazlardan veri akışı sağlamak isteyenler için üründe Bluetooth desteği bulunuyor. Bluetooth sayesinde kablosuz veri paylaşımında bulunabilirsiniz. USB ile ise kablo kullanarak her türlü veriyi alabilir ya da gönderebilirsiniz. Üründe, internet erişimi sağlayabilmek adına da Wi-Fi özelliği bulunuyor.

Sayfanın Başına Git