VESTEL 49UD8450 49" 123 Ekran Uydu Alıcılı Smart 4K Ultra HD LED TV

Ürün No:
1185446
  • bvseo_sdk, java_sdk, bvseo-3.2.0
  • LOCAL, getAggregateRating, 0ms
  • REVIEWS, PRODUCT
  • bvseo-msg: The resource to the URL or file is currently unavailable.;
Ürün Tipi:
UHD TV
Üretici Garantisi:
2 Yıl Vestel Türkiye Garantili
Ekran Boyutu:
124.46 cm / 49 inç
Standsız boyutlar (G/Y/D):
1227.1 mm / 710.7 mm / 54.9 mm
Görüntü kalitesi:
4K UHD
3D:
Hayır
SMART TV:
Evet
Tüm Özellikleri Gör
  • Favorilerime Ekle
  • Karşılaştır
  • Yazdır

VESTEL 49UD8450 49" 123 Ekran Uydu Alıcılı Smart 4K Ultra HD LED TV MediaMarkt’ta!

Teknolojiye herkesin ulaşabilmesini hedefleyen fiyat politikası ile kullanıcıların beğenisini kazanan MediaMarkt, elektronik, beyaz eşya ve bilgi teknolojisi alanında faaliyet gösteren Vestel ürünleri ile dikkat çekiyor. Kaliteyi en uygun fiyatlarla kullanıcısı ile buluşturan MediaMarkt, VESTEL 49UD8450 49" 123 Ekran Uydu Alıcılı Smart 4K Ultra HD LED TV modelini de en uygun fiyatla satışa sunuyor. Canlı renkleri ve kaliteli görüntüleri ile oyun severler için de mükemmel bir akran görevi üstlenen ürün, bilgisayar oyunlarını başarılı bir şekilde ekrana taşıyor.

4K Ultra HD ekranı ve 3840 x 2160 piksel çözünürlüğe sahip olan Vestel LED TV, keskin ve net görüntüleri ile televizyon izleme keyfini en üst seviyeye taşıyor. Sahip olduğu dört çekirdekli işlemcisi ile olası renk bulanıklarının ve bozulmalarının önüne geçmeyi başaran ürün, en karanlık sahnelerin bile ekrana net bir şekilde yansımasını sağlıyor. Gerçekçi görüntüleri destekleyen özel teknolojileri ile kullanıcıların en çok tercih ettiği televizyon modelleri arasında yer alan ürün, modern tasarımıyla yaşam alanlarına şık bir görünüm kazandırıyor. HDMI, USB girişleriyle cep telefonu, tablet, bilgisayar ve fotoğraf makinesi gibi diğer teknolojik cihazlarla kolayca bağlanabilen Vestel 49UD8450 49" 123 Ekran LED TV, dâhili uydu alıcısı sayesinde kablo kirliliğini ortadan kaldırıyor. Diğer cihazlarda yer alan video, fotoğraf ve multimedya uygulamaların dev ekranda görüntülenebilmesine imkân sağlayan Vestel Ultra HD TV modelini MediaMarkt’ın uygun fiyatları ve avantajlı ödeme seçenekleri ile kolayca satın alabilirsiniz.

VESTEL 49UD8450 49" 123 Ekran Uydu Alıcılı Smart 4K Ultra HD LED TV Özellikleri

Görüntü kalitesini destekleyen DTS TruSurround + DTS HD özelliği ile muhteşem bir ses deneyimi sunan Vestel Ultra HD LED TV, 2x10W ses gücü ile kristal netliğinde berrak seslere imzasını atıyor.

HDR Teknolojisi ile Gelen Kaliteli Görüntü

Sahip olduğu HDR Teknolojisi sayesinde daha yüksek kontrast oranı sağlayan Vestel LED TV, Ultra HD çözünürlüğü ile ekrana yansıyan tüm karelerin daha net görünmesini destekliyor. Görüntülerde yaşanan aydınlık ve karanlık nokta kaybını minimum düzeye indirgeyen ürün ile siyahlar daha siyah beyazlar daha beyaz yapıya kavuşuyor.

Görüntü İyileştirme Teknolojisi ile Daha Net Görüntüler

Vestel markasına özgü Pixellence teknolojisi ile donatılan Vestel Ultra HD TV, daha keskin, daha detaylı ve daha canlı gerçek görüntüleri ekrana yansıtıyor. Televizyon izleme keyfini en üst noktaya taşıyan Görüntü İyileştirme Teknolojisi ile rakiplerinden ayrılan Vestel TV, renk ve kontrast iyileştirme, keskinlik ve ten rengi arttırma logaritmaları ile adından söz ettiriyor.

Super Motion Rate (SMR 1000 Hertz) ile Keyifli Seyirler

Gelişmiş Pixellence teknolojisi ile birleşen Super Motion Rate (SMR), üstün panel yenileme hızı ve mükemmel arka plan aydınlatması ile hareketli görüntülerdeki performansı maksimuma ulaştırıyor. Özellikle spor müsabakaları, bilgisayar oyunları ve aksiyon filmlerinde fark yaratan Super Motion Rate teknolojisi Vestel’in üstün teknolojileri arasında yerini alıyor.

Fark Yaratan Bağlantı Teknolojileri

4 çekirdekli işlemcisi ile aynı segmentteki televizyonlara oranla 4 kat daha hızlı performans sergileyen Vestel TV, dâhili Wi-Fİ özelliği ile başka bir cihaz bağlantısına ihtiyaç duyulmaksızın kablosuz olarak internete bağlanmayı sağlıyor. Dâhili 4K UHD uydu alıcı ise 4K yayınları izleyebilme ayrıcalığı sunan ürün, USB, PC ve HDMI bağlantı teknolojileri ile diğer teknolojik cihazlarla mükemmel bir uyum gösteriyor.

Sayfanın Başına Git