BRAUN MGK3045 7in1 Erkek Bakım Kiti

Ürün No:
1183319
  • bvseo_sdk, java_sdk, bvseo-3.2.0
  • LOCAL, getAggregateRating, 0ms
  • REVIEWS, PRODUCT
  • bvseo-msg: The resource to the URL or file is currently unavailable.;
Ürün Tipi:
Erkek Bakım Kiti
Maksimum güç:
240 V
Renk (Üreticiye Göre):
Siyah
Üretici Garantisi:
2 Yıl Resmi Distribitör Garantili
Tıraş Sistemi:
Traş makinesi
Kesme genişliği:
1.-10
Minimum kesme uzunluğu:
1 mm
Tüm Özellikleri Gör
  • Favorilerime Ekle
  • Karşılaştır
  • Yazdır

BRAUN MGK3045 7in1 Erkek Bakım Kiti Uygun Fiyatlarla MediaMarkt’ta!

Bakımlı ve şık görünmek artık erkekler için de çok önemli olan bir kavramdır. Bu nedenle tıraş olmak, her erkeğin belirli zamanlarda uyguladığı işlemler arasında yer alır. Tıraş bıçağının cildi zaman içerisinde tahriş etmesi nedeniyle erkekler farklı bakım kiti uygulamalarına yönelir. BRAUN MGK3045 7 in 1 erkek bakım kiti hem yüz hem de vücut için 7 farklı kırpma şekli sunar. Media Markt tarafından sağlanan uygun fiyat güvencesi ile tüyleri ve sakalları hassas bir şekilde yok edebilirsiniz. Media Markt markasının müşteri memnuniyeti odaklı çalışma yapısı sayesinde memnun kalmadığınız ürünü kolayca değiştirebilir ya da iade edebilirsiniz. Erkek bakım kitlerinde çok önemli olan fiyat performans ilişkisi Media Markt garantisi ile sizlere sunulur. BRAUN MGK3045 7in1 erkek bakım kiti, sizlere vücut bakımı için benzersiz bir deneyim sunar. Ek parçaları farklı vücut yerleri için rahatlıkla kullanılır. 7 in 1 özelliği sayesinde 7 farklı iş tek bir sette toparlanır.

Saç ve sakal düzeltici konusunda yüksek performans gösteren BRAUN MGK3045 7in1 erkek bakım kiti, hızlı şarj özelliği sayesinde elektriğin olmadığı zamanlarda bile adeta hayat kurtarır. Yaklaşık 1 saat boyunca aralıksız çalışma özelliğine sahiptir. Bu süre boyunca kalitesinden ödün vermeden mükemmel saç ve sakallar için çalışır. Ayrıca üründe şarj durumunu gösteren LED gösterge de yer alır.

BRAUN MGK3045 7 in 1 Erkek Bakım Kiti Çeşitleri ve Özellikleri

BRAUN MGK3045 7 in 1 erkek bakım kiti, bakım kitleri arasından yüksek performans gösteren özellikleri ile rahatça sıyrılır.

Sakal, Saç ve Bıyıklarda Mükemmeli Yakalayın

BRAUN markasının 7 in 1 erkek bakım kitinde üç farklı çeşit yer alır. Her çeşit başka bir işlem için tasarlanmıştır. BT5090 modeli, kirli, keçi ve tam sakallar, bıyık ve saçlar konusunda profesyoneldir. MGK3080 çeşidi ise genel olarak saç, vücut, kulak ve burun tüyleri ile baş etmenize yardımcı olur. 7 in 1 erkek bakım kitinde bulunan BT3020 çeşidi ise sakal ve bıyık türleri konusunda uzmandır.

Tercihe, Bölgeye ve Çeşide Göre Kablolu ve Kablosuz Çalışma Olanağı

BRAUN MGK3045 7 in 1 erkek bakım kiti çeşitlerinde kablolu ve kablosuz olarak iki farklı çalışma olanağı vardır. BT5090 modeli sakal, bıyık ve saç için oluşturulduğundan hem kablolu hem de kablosuz şekilde çalışır. MGK3080 ve BT3020 modellerinin çalışma sistemi ise kablosuz şekildedir. Ayrıca BT5090 ve MGK3080 çeşitlerinde hassas düzeltici özelliği yer alır.

Sakal ve Dış Hatları Düzgünleştirme İmkanı

BRAUN MGK3045 7 in 1 erkek bakım kiti Flexball teknolojisi ile oluşturulmuştur. Bu sayede yüzün dış hatlarını düzeltme ve düzgünleştirme kolaylığı sağlar. Aksesuar olarak verilen detay düzeltici sayesinde sakallarınızda ve yüzünüzün dış hatlarında mükemmelliği yakalayabilirsiniz.

Keskin Bıçak ve Yıkanabilir Olma Özelliği

BRAUN MGK3045 7 in 1 erkek bakım kitinde yer alan cihazların keskin bıçakları, ürünü neredeyse ömür boyu kullanmanıza yardımcı olur. Üründe yer alan bıçaklar ekstra keskin ve dayanıklıdır. Buna rağmen tüyleri asılmadan hassasiyetle almanıza yardımcı olur. Suda yıkanabilir olma özelliği bulunan ürün rahatlıkla temizlenir.

Saçlarınızda Dilediğiniz Kısalığı Yakalayın

BRAUN MGK3045 7 in 1 erkek bakım kiti dilediğiniz her tür saç kesimi için uygundur. 0,5 ile 21 mm arasında ayarlama yapacağınız ürün ile saçlarınızda dilediğiniz modeli ve kısalığı oluşturabilirsiniz.

Sayfanın Başına Git