TEFAL Titanium Ingenio Elegance Büyük Set

Ürün No:
1181816
Titanium Ingenio Elegance Büyük Set is rated 4.9 out of 5 by 36.
  • y_2024, m_3, d_21, h_9
  • bvseo_bulk, prod_bvrr, vn_bulk_3.0.38
  • cp_1, bvpage1
  • co_hasreviews, tv_0, tr_36
  • loc_tr_TR, sid_1181816, prod, sort_[SortEntry(order=RELEVANCE, direction=DESCENDING)]
  • clientName_mediamarkt-tr
  • bvseo_sdk, java_sdk, bvseo-3.2.0
  • LOCAL, getAggregateRating, 1ms
  • REVIEWS, PRODUCT
Ürün Tipi:
Tencere
Üretici Garantisi:
2 Yıl Resmi Distribitör Garantili
Malzeme:
Alüminyum
Kapak:
Evet
Çap:
32.5 cm
Ağırlık (Üreticiye Göre):
6899 g
Üretim Yeri:
Fransa
Tüm Özellikleri Gör
  • Favorilerime Ekle
  • Karşılaştır
  • Yazdır

TEFAL Titanium Ingenio Elegance Büyük Set MediaMarkt’ta!

Mutfaklarında tencere karışıklığına son vermek isteyenler için Tefal'den Titanium Ingenio Elegance büyük set MediaMark'ta sizleri bekliyor. İster bebeğinizin öğünlerini hazırlamak için kullanın ister bütün bir aileniz için özenli sofralar kurun; her an için su sette bir çözüm mutlaka bulabilirsiniz. Üstelik yemeklerinizi sevdikleriniz ile paylaşırken içiniz de rahat olacak. Lezzetli yemeklerin sırrı doğru tencereyi seçmek de gizlidir. Lezzet kadar önemli olan bir başka ayrıntı ise gıda güvenliğidir. Tefal'in patentli tasarımları ile hazırlanan bu setin en dikkat çeken özelliklerinden bir tanesi de %100 zararsız iç ve dış kaplaması ile sağlığa zararlı materyaller içermemesi. Tefal ile her iki noktayı da kusursuz bir şekilde yakalayabilir, uzun ömürlü olmasıyla yıllarca kullanabileceğiniz bir sete de sahip olabilirsiniz.

Isıyı eşit olarak dağıtan tencere ve tavalar bütün malzemelerin eşit olarak pişmesini sağlar. Yemeği ocaktan indirdikten sonra sürpriz yaşamazsınız. Tane tane ayrılan pilavlar, kızartmalar, et yemekleri, ızgaralar için Tefal Titanium Ingenio Elegance büyük set bütün ihtiyaçlarınızı aynı anda karşılar. Yemek yaparken kullandığınız araçlar ne kadar kaliteli ise sizin de yemek yapma isteğiniz o kadar artacaktır ve yemek yapmak bir keyif haline gelecektir. Geleneksel yemeklerden dünya mutfağının en özel tatlarına kadar mutfakta harikalar yaratacaksınız. Bu sete MediaMarkt güvencesi ile sahip olabilme şansı ise sizin için başka bir avantaj yaratıyor.

TEFAL Titanium Ingenio Elegance Büyük Set Özellikleri

Dolaplara sığmayan tencereler, karışıklık yaratan kapaklar bu set ile tarihe karışıyor. İç içe geçen yapısı sayesinde alandan tasarruf edebilir, çıkarılabilir sapı sayesinde çok daha düzenli bir görünüm oluşturabilirsiniz. Sabit bir sap sistemi olmadığı için büyükten küçüğe doğru bütün set birbirinin içine rahatlıkla uyum sağlar.

Çıkarılabilir Sap Sistemi

Tefal'in patentli çıkarılabilir sap sistemi takımı yerleştirmeyi de kolaylaştırır. Bu sap ile 10 kilograma kadar olan ağırlıkları rahatça taşıyabilirsiniz.Tencerelerde de kullanabileceğini uzun sap elinizi ocak ısısından uzak tutarak yakma ve yaralanma sorunlarının önüne geçer. Ergonomik sap elinize mükemmel bir şekilde oturur ve konforlu bir tutuş getirir. Setin her bir parçası farklı tiplerdeki ocaklarda ve fırında kullanılabilir. Buzdolabında saklama yapmak için de uygun olan set bulaşık makinesinde yıkanabilir. Çıkarılabilir sap tencere ve tavaları taşırken de kolaylık sağlar. Ocaktan fırına, fırından sofraya, sofradan buzdolabına rahatlıkla taşıma yapabilirsiniz.

Hem Yapışmaz Hem Şık

TITANIUM FORCE teknolojisine sahip kaplama yapışmaz ve diğer kaplama çeşitlerine göre iki kata kadar daha dayanıklıdır. Taban ekstra sert titanyum malzemedir ve koruyucu üst tabaka titanyum parçaları ile güçlendirilmiştir. Böylece hem tavalarda hem tencerelerde dayanıklılık artmış olur. Yapışmaz yüzeyi lezzeti artırdığı gibi kolayca temizlenir. Fransa'da tasarlanan ve üretilen set parlak dış yüzeyi ile de mutfaklarınıza şıklık katar. Dış yüzeyin temizlenmesi de iç yüzey kadar kolaydır ve kullanılan materyal yine yapışmaz özelliğe sahiptir.

Thermo-Spot® Özelliği

Tavalarda bulunan Thermo-Spot® özelliği tava ideal sıcaklığa ulaştığı zaman kırmızıya döner ve tavanın yeteri kadar ısınıp ısınmadığı bilgisini size verir. Özellikle mühürleme yapılması gereken pişirme işlemleri için en doğru sıcaklığı ayarlayabilirsiniz. Daha lezzetli yemekler pişirerek; yemeklerinizin mükemmel görünüme ulaşmasını sağlayabilirsiniz.

Yapışmaz İç ve Dış Kaplama

Tefal'in taban, iç ve dış kaplamalarda kullandığı titanyum teknolojisi sayesinde yapışma sorunu ortadan kalkıyor. Gıdalar daha sağlıklı olurken temizleme de bir o kadar kolaylaşıyor. Titanyum teknolojisinin sete dayanıklılık ve daha parlak bir görünüm de katıyor.

Sayfanın Başına Git