SENNHEISER IE 800 S Kablolu Kulak İçi Kulaklık Siyah

Ürün No:
1181279
  • bvseo_sdk, java_sdk, bvseo-3.2.0
  • LOCAL, getAggregateRating, 0ms
  • REVIEWS, PRODUCT
  • bvseo-msg: The resource to the URL or file is currently unavailable.;
Ürün Tipi:
Kablolu Kulak İçi Kulaklık
Renk (Üreticiye Göre):
Siyah
Üretici Garantisi:
2 Yıl Resmi Distribitör Garantili
Kulaklık tipi:
Kulak İçi
Ses Ayarı:
Hayır
Mikrofon:
Hayır
Sessiz (Mute) Modu:
Hayır
Tüm Özellikleri Gör
  • Favorilerime Ekle
  • Karşılaştır
  • Yazdır

SENNHEISER IE 800 S Kulak İçi Kulaklık Uygun Fiyatlarla MediaMarkt’ta!

Profesyonel ses sistemleri üreten ve dünya çapında tanınan Sennheiser ürünleri en uygun fiyat garantisiyle MediaMarkt’ta! Alman menşeli Sennheiser; profesyonel, iş ya da ev kullanımı için kulaklık, mikrofon ve ses sistemleri ile sesin geleceğini MediaMarkt’ın avantajlı dünyasında şekillendiriyor.

Kulaklık tasarımında çığır açan teknolojileri ile adından söz ettiren Sennheiser markası özel olarak tasarladığı IE 800 S kulak içi kulaklık modeli ile kulaklara en gerçekçi ve en doğal ses iletimini sağlıyor. Ürünün ekstra geniş bant olarak isimlendirilen sürücüsü, seslerin kulak içine bozulmadan ulaşabilmesini destekliyor 7 milimetrelik çapıyla dünyanın en küçük dinamik kulaklık sürücüsüne sahip olan modeli kullanıcının sesin her ayrıntısını net bir şekilde duyabilmesine imkân tanıyor. Seramik gövde yapısına sahip olan Sennheiser IE 800 Kulak İçi Kulaklık, gövde içinde oluşabilecek direnci minimuma indirgeyerek olası ses bozulmalarını engelliyor. Kulaklığın oval silikon yapısı ergonomik tasarımla birleşerek kulağa en rahat şekilde oturuyor ve konik gövdenin üzerinde yer alan ızgara yapı bir yandan silikonun kirlenmesini diğer yandan kirlerin kulaklığın ve kulakların içine girmesini önlüyor.

Sahip olunabilecek en kaliteli kulak içi kulaklık iddiası ile özel olarak tasarlanan Sennheiser IE 800 Kulak İçi Kulaklık modeline MediaMarkt’ın en uygun fiyat garantisi ve avantajlı ödeme seçenekleri ile kolayca sahip olabilirsiniz.

SENNHEISER IE 800 S Kulak İçi Kulaklık Özellikleri

Sıra dışı teknolojileri ve can alıcı özellikleri ile müzik dinleme keyfini en üst seviyeye taşıyan Sennheiser IE 800 Kulak İçi Kulaklık, harmonik bozulmayı en aza indirerek net ve kristal berraklığında ses deneyimi sunuyor.

Dual Chamber Absorber - D2CA Sistemi ile Sıra Dışı Ses Deneyimi

Sennheiser marka patentli Dual Chamber Absorber - D2CA (çift-hazneli sönümleyici) sistemine sahip olan kulak içi kulaklık, düşük frekans aralıklarında alçak ses seviyeli seslerin duyulmasını engelleyen maskeleme efektinden kullanıcıları kurtarıyor. Böylece ani ses yükselmelerinin de önüne geçen model, sönümleme sistemi sayesinde ince ses detaylarının duyulabilir olmasını sağlayarak en gerçekçi ve doğal seslerin kulağa ulaşmasını mümkün kılıyor.

Konforlu ve Kolay Kullanım

Viskoelastik yapıya ve ergonomik bir tasarıma sahip olan ürün, kulak yapısına göre özel olarak şekilleniyor. Kulağın rahatsız olmasını engelleyen ve yüksek ses izolasyonu sunan özel tasarımı dinleyicilere eşsiz bir kulaklık deneyim i sunuyor. Konforlu ve kolay kullanımı ile dinleyicilerin beğenisini kazanan Sennheiser IE 800 Kulak İçi Kulaklık, ses dünyasında detayları ile fark yaratıyor.

Şık ve Modern Tasarım

Ses kalitesi ile olduğu kadar şık tasarımı ile de kusursuz bir başyapıt niteliği taşıyan ürün, modern ve zarif görüntüsüyle göz kamaştırıyor. Çizilmeye dayanıklı seramik gövdesi ile uzun yıllar formunu korumayı başaran model, oksijenden arındırılan bakır kablosu ile seslerin tüm detaylarını dinleyicilere sunuyor. Dünyanın en küçük kulak içi kulaklığı olarak adından söz ettiren model, 7 milimetrelik kompakt tasarımı ve maksimum konfor sağlayan oval şekilli ergonomik kulak adaptörleri ile dinleyicilerin favori ürünleri arasında yerini alıyor.

Kaliteli Sesler

Ekstra geniş bant sürücü sistemi ile donatılan kulak içi kulaklık, sistemin sunduğu geniş frekans aralığı sayesinde dinleyicilere en doğal ve en gerçekçi sesleri duyabilmelerini sağlıyor. Akıllı telefonlar, tabletler ve laptoplar ile uyumlu çalışabilen model, 8 gram ağırlığı ile kulakta yokmuş hissi yaratıyor. Yüksek kalitede materyaller kullanılarak tasarlanan kulak içi kulaklık düşük harmonik bozulma ve İkili rezonans sönümleme kabini (D2CA) ile titreşim azaltması sağlayarak kaliteli seslere imzasını atıyor.

Sayfanın Başına Git