SAMSUNG WW90J5475FW/AH A+++ Enerji Sınıfı 9Kg 1400 Devir Çamaşır Makinesi Beyaz

Ürün No:
1180580
  • bvseo_sdk, java_sdk, bvseo-3.2.0
  • LOCAL, getAggregateRating, 0ms
  • REVIEWS, PRODUCT
  • bvseo-msg: The resource to the URL or file is currently unavailable.;
Yıkama kapasitesi:
9 kg
Dönme hızı seçenekleri:
400/800/1200/1400
Ses seviyesi, dönme devri:
74 dB(A)
Boyutlar (G/Y/D):
600 mm x 850 mm x 550 mm
Üretici Garantisi:
3 Yıl Samsung Türkiye Garantili
Ürün Tipi:
Çamaşır Makinesi
Kontrol tipi:
Mekanik + Elektronik
Tüm Özellikleri Gör
  • Favorilerime Ekle
  • Karşılaştır
  • Yazdır

SAMSUNG WW90J5475FW/AH A+++ 9Kg 1400 Devir Çamaşır Makinesi Uygun Fiyatlarla MediaMarkt’ta!

Samsung mühendisleri tarafından uzun AR-GE ve inovasyon çalışmaları sonucu geliştirilen Köpükte Bekletme (Bubble Soak) ve Köpükle Yıkama (Eco Bubble) teknolojileriyle kan, kahve, ketçap, yağ ve çimen gibi çok sayıda zorlu lekeler kolayca çıkıyor. Ayrı bir haznede hava ile köpürtülen deterjan, çamaşırlarınıza daha hızlı ve derinlemesine etki ederek, düşük sıcaklıklarda bile çamaşırların en iyi şekilde temizlenmesini sağlıyor. Deterjanı, giysilerin üzerinde tortu kalmayacak şekilde, tamamen köpürterek derine nüfuz etmesine yardımcı olan Samsung çamaşır makinesi, hassas çamaşırların ve outdoor giysilerin uzun yıllar kullanılmasına olanak sağlıyor. Elmas kazan sayesinde çamaşırların sıkışması önlenirken, titreşim önleme özelliğiyle de dengesiz dağılan küçük hacimli çamaşırların yıkanması kolaylaşıyor.

SAMSUNG WW90J5475FW/AH A+++ 9Kg 1400 Devir Çamaşır Makinesi Özellikleri

Akıllı Kapak Teknolojisiyle Unutulan Çamaşırlara Son

Akıllı Kapak (AddWash) Teknolojisi, makine çalışmaya başladıktan sonra unutulan çamaşırları ekleme imkânı sunuyor. Programa kaldığı yerden devam eden cihaz, kalite ve şıklığın yanı sıra bu özelliğiyle de kullanıcıların konforu deneyimlemesini sağlıyor.

İstediğiniz Çamaşırı Yıkayabilirsiniz

9 kg kapasitesiyle nevresim takımları, perde, battaniye, yorgan gibi geniş yer kaplayan çamaşırların rahatça yıkanmasına olanak sağlıyor. Günlük yıkama, koyu kıyafetler, pamuklu, bebek kıyafetleri ve süper eko yıkama gibi devir özellikleriyle çok seçenekli kullanımı mümkün kılıyor.

Kullanım Kolaylığı Sağlayan Akıllı Kontrol Özelliği

Akıllı Kontrol (Smart Check), cep telefonlarına indirilen mobil uygulama sayesinde kullanım çeşitliliği sağlıyor. Yıkama programının bitiş süresini belirleyebilme, makinedeki arızayı tanımlama gibi uzaktan kontrol edilebilen özellikler sayesinde kullanıcılar zamandan da tasarruf ediyor. Samsung, sıra dışı bu özelliğiyle çamaşır makinesi modelleri arasında kendine ayrı bir yer ediniyor.

Bütçenizi Koruyor

Üstün performansına rağmen enerji verimliliğindeki başarısıyla göz dolduran WW90J5475FW/AH A+++ 9Kg 1400 Devir Çamaşır Makinesi, yıllık 196 kWh elektrik tüketimiyle A+++ enerji kategorisinde yer alıyor. 10 yıllık garanti süresiyle kendine olan güvenini pekiştiren Samsung çamaşır makinesi, 50 dB ses seviyesi ile evlerde huzurlu ve rahat bir ortam yaratmayı başarıyor. Cihaz, üstün teknolojilerin yanı sıra çamaşır makinesi fiyatları ile de tüketicilerin alkışını alıyor. Siz de bütçe dostu ve fonksiyonel bir çamaşır makinesine sahip olmak istiyorsanız, ürünü sepetinize ekleyin ve alışverişinizi tamamlayın.

Sayfanın Başına Git