SONY WI.C300 BT Kulak İçi Kulaklık Beyaz

Ürün No:
1180435
  • bvseo_sdk, java_sdk, bvseo-3.2.0
  • LOCAL, getAggregateRating, 0ms
  • REVIEWS, PRODUCT
  • bvseo-msg: The resource to the URL or file is currently unavailable.;
Ürün Tipi:
Kulak İçi Kulaklık
Renk (Üreticiye Göre):
Beyaz
Üretici Garantisi:
2 Yıl Sony Türkiye Garantili
Kulaklık tipi:
Kulak İçi
Ses Ayarı:
Hayır
Mikrofon:
Evet
Sessiz (Mute) Modu:
Evet
Tüm Özellikleri Gör
  • Favorilerime Ekle
  • Karşılaştır
  • Yazdır

SONY WI.C300 BT Kulak İçi Kulaklık Uygun Fiyatlarla MediaMarkt’ta!

Alternatif kulak içi silikonlar kullanılarak tasarlanan Sony kulak içi kulaklık teknoloji tutkunları tarafından beğeni topluyor. Neodimyum sürücü ile donatılan cihaz, ses sinyallerini maksimum düzeyde almanızı sağlıyor. Kulağa rahat bir oturum sağlayan yapısının şık tasarımla harmanlanması cihazı segmentinde bir adım öne çıkarıyor. Basit çalışma sistemi sayesinde herkesin rahatlıkla kullanabilmesinin ise önü açılıyor. Ergonomik tasarımı ile değişik kullanım senaryolarına uyum sağlarken siyah rengin yanı sıra beyaz renk seçeneği de kullanıcıya sunuluyor. Yeni nesil donanım detayları ile şekillendirilen ürün, müzik tutkunlarından tam not alıyor. Yüksek sesle müzik dinlerken ortaya çıkabilecek bas sorunlar ise özel tasarımın desteği sayesinde ortadan kalkıyor.

MediaMarkt güvencesiyle temin edebileceğiniz Sony kulak içi kulaklık bütçenizi yormuyor. MediaMarkt sizlere piyasanın en uygun fiyatları ile Sony kulak içi kulaklık sahibi olma imkanı veriyor. Siz de avantajlı fiyatlarla cihaza sahip olabilirsiniz. Müzik keyfini gün boyu sürdürmek isteyenler için tasarlanan ürünü satın aldıktan sonra yanınızdan ayırmak istemeyeceksiniz.

SONY WI.C300 BT Kulak İçi Kulaklık Özellikleri

Yakın Alan İletişimi (NFC)

Kafa karıştıran kurulum işlemlerini geride bırakmanızı sağlayan yakın alan iletişim desteği, cihazlar arası bağlantı kurmaya izin veriyor. Cihazın gövdesindeki "N" sembolüne dokunduğunuz an hızlı ve problemsiz bir bağlantı kurabilirsiniz. NFC desteği ile bluetooth bağlantısına da izin veriliyor.

Bluetooth ile Veri Akışı

Kablosuz ağ üzerinden veri akışı sağlamak isteyenler için cihaz bluetooth özelliğini destekliyor. Akıllı telefon ya da tablet bilgisayar gibi dijital cihazlardan veri alabileceğiniz gibi veri paylaşımında da bulunabilirsiniz.

Kesintisiz Müzik Keyfi

Sony kulak içi kulaklık, gün boyu müzik keyfinden ödün vermeyin diye güçlü bir pil desteği ile tasarlanıyor. 8 saate kadar varan pil süresi müzik tutkunları için kaçırılmayacak bir avantaj sağlıyor.

Rafine Ses Kalitesi

Kulaklığın donanımında 9 mm sürücü kullanılıyor. Sürücülerin fazlasıyla güçlü olması ses gücünün yanı sıra ses kalitesini de pozitif yönlü değiştiriyor. 9 mm sürücü sesteki her detayı rafine bir biçimde duymanızı sağlıyor.

Pratik Kontrol Kumandası

Sony kulak içi kulaklığın ana gövdesinde cihazı kontrol edebilmeniz için ana gövde bulunuyor. Ana gövde üzerindeki düğmeler yardımı ile açma ve kapama işlemleri dışında ses ayarı da yapabilirsiniz. Ayrıca dinlemek istemediğiniz bir parçayı da aynı mekanizma üzerinden sağlayabilirsiniz. Cihazı kontrol ederken sadece ana gövdeyi kullanmanız yeterli oluyor.

Ergonomik Tasarım

Her bir kullanıcı tarafından kolay kontrol edilebilir özelliklere sahip Sony kulaklık tasarımı ile de fonksiyonelliğini destekliyor. Boyun askılı tasarımı gün boyu dinleme keyfinizin sürmesini sağlıyor.

Eller Serbest Modu

Cihaza dokunmadan, akıllı telefonlarla etkileşim sağlama imkanını eller serbest modu sayesinde kullanabilirsiniz. Cep telefonu ile görüşme yapabilmek için cep telefonunuzu da cebinizden dahi çıkarmanıza gerek kalmıyor. Tüm bunlar için sadece elller serbest modunu devreye sokmanız yeterli oluyor. Cihazda mikrofon bulunduğu için rahatlıkla sesli iletişim kurabilirsiniz. Cihaz ile kulaklık arasındaki mesafe ses kalitesini etkiliyor. Fakat yaklaşık 9 ile 10 metreye kadar ses performansında problem yaşamazsınız. Arama esnasında ise titreşimle sizi uyarıyor. Görüşme sonrasında müzik kaldığı yerden devam ediyor.

Sesli Yardımcıya Bağlanın

NFC desteğini kullanarak akıllı telefon ile bağlantı kurduktan sonra cep telefonunuzun sesli yardımcısını da kullanabilirsiniz. Sesli yardımcıya bağlanmak için tek bir tuşa basmanız yeterli oluyor. Bağlantı kurduktan sonra cep telefonunuzdaki müziklere erişim sağlayabilir ya da rehberinizdeki kişilerle görüşme yapabilirsiniz. Dilerseniz yol tarifi özelliğini dahi kullanabilirsiniz.

Sayfanın Başına Git