PHILIPS 49PUS7803 SS4 49" 123 Ekran Uydu Alıcılı Android Smart 4K Ultra HD LED TV

Ürün No:
1180081
  • bvseo_sdk, java_sdk, bvseo-3.2.0
  • LOCAL, getAggregateRating, 0ms
  • REVIEWS, PRODUCT
  • bvseo-msg: The resource to the URL or file is currently unavailable.;
Ürün Tipi:
LED TV
Renk (Üreticiye Göre):
Gümüş
Üretici Garantisi:
2 Yıl Türk Philips Garantili
Ekran Boyutu:
123 cm / 49 inç
Standsız boyutlar (G/Y/D):
1098.4 mm / 636.7 mm / 382 mm
Görüntü kalitesi:
4K UHD
3D:
Hayır
Tüm Özellikleri Gör
  • Favorilerime Ekle
  • Karşılaştır
  • Yazdır

Philips 49PUS7803 49'' 123 cm Ultra HD Android Smart LED TV MediaMarkt’ta!

Philips 49PUS7803 49'' akıllı televizyon müşterilerine tam aradıkları ürünü en uygun fiyatla ulaştırma geleneğine devam eden MediaMarkt tarafından kaliteli ve güvenilir internet alışverişi kolaylığıyla sizlere sunuluyor.

Philips kalitesiyle üretilen 7000 serisinin üst kısmında, birinci sınıf alüminyum kaplamasıyla estetik bir gövdeye sahip olan Philips 49PUS7803 bulunuyor. Serideki diğer akıllı televizyonlar gibi güçlü P5 Perfect Picture Engine'i kullanan Philips 49PUS7803, üç taraflı ambilight deneyimini, HDR10 / HLG desteğini, DTS Premium ve HD desteği sunan dört çekirdekli, Google Asistan hazır kurulu gelen Android TV akıllı işletim sistemini içermektedir. Phillips'in orta sınıf LED televizyonlarından olan ultra ince 4K TV doğrudan LED arka ışıklandırma ve bir VA paneli kullanır. Birinci sınıf ve avrupai bir tasarımı olan Akıllı TV platformudur.

Philips 49PUS7803 YouTube’da spor yayınları izlerken, Netflix'te bir Ultra HD dizi izlerken ya da yüksek çözünürlükte oyun oynarken en sevdiğiniz içeriklerin keyfine varmanızı sağlayacak mükemmel bir görüntü sunar. Otomatik olarak görüntünün kaynağından gelen kusurları düzeltir ve keskinliği, rengi, kontrastı ve hareketi mükemmelleştirir. Ayrıntılar belirgin şekilde daha fazla derinliğe sahiptir. Renkler canlı, ten tonları daha doğal olur. Kontrastın netliği sayesinde, patlamaların sıcaklığını ve ışığın aydınlığını yanınızda gibi hissedeceksiniz. Ve hareketli görüntülerde geçiş o kadar yumuşaktır ki, maç ne kadar hızlı olursa olsun, topun nerede olduğunu asla kaybetmezsiniz.

Philips 49PUS7803 49'' 123 cm Ultra HD Android Smart LED TV Özellikleri

İnanılmaz kontrast

Philips 49PUS7803 49'' Micro Dimming Pro özelliği ile inanılmaz bir kontrast sunar. Bu özellik içinde bulunduğunuz ortamdaki ışık koşullarına göre kontrastı kendiliğinden ayarlar. Görüntüyü 6400 farklı bölgede inceleyen ışık sensörü ve özel yazılım sayesinde inanılmaz kontrastın ve görüntü kalitesi ile gece gündüz gerçekçi bir görsel deneyimi yaşarsınız.

Dahili Android

Philips 49PUS7803 49'' Dört Çekirdekli işlemcisi android işletim sistemi kullanmaktadır. Bu sayede akıllı televizyonunuzda hızlı, ve keyifli bir şekilde gezinebilir, uygulama başlatabilir ve istediğiniz videoyu oynatabilirsiniz.

Philips uygulama galerisi

Philips Uygulama Galerisi ve Google Play Store sayesinde ile geleneksel televizyon izleme alışkanlıklarınızı unutacaksınız. Çevrimiçi ulaşabileceğiniz sınırsız sayıda film, dizi, tv programı, uygulama ve oyunun keyfini çıkarabilirsiniz.

Ses Sistemi

Philips 49PUS7803 49'''un DTS HD Premium Suite ses sistemi, hoparlörden en iyi sesi çıkarmanız için üstün ses işlemcisi sunar. Bozulma, kayıp ya da dalgalanma olmadan orjinal içeriğin netliğini korur ve basın derinliği ile diyalogları yanındaymış gibi dinlemenizi sağlar.

HDR Plus

Philips 49PUS7803'ü izlerken, akıllı televizyonun High Dynamic Range Plus ve Gelişmiş işlemci gücü sayesinde bütün duyularınızı kullanarak izleme keyfine varacaksınız. Daha parlak vurgular, daha fazla kontrastın, daha fazla rengin ve daha canlı ayrıntılar sizi bekliyor.

4K Ultra HD

Ultra HD, endüstrinin yeni standardı olarak Full HD'den dört kat daha yüksek çözünürlüğe sahiptir. Philips 49PUS7803 benzersiz Ultra HD teknolojisi ile ekranınıza hayat verir. Orijinal içeriği daima daha yüksek kalitede yaşarsınız.

Ambilight

Philips 49PUS7803'ün sahip olduğu üçlü ambilight, filmleri ve oyunları daha sürükleyici hale getirir ve müzik akışına kendi renk tonlarıyla eşlik eder. Ekranınızın olduğundan çok daha büyük görünmesine de yardımcı olan kenarlardaki akıllı LED'ler, ekrandaki renkleri gerçek zamanlı olarak duvarlara ve odanın içine yansıtır. Bütün bu eşsiz özellikleriyle Philips 49PUS7803 49'' 123 cm Ultra HD Android Smart LED Televizyona MediaMarkt'a özel fiyatlarla sahip olma fırsatını kaçırmayın.

Sayfanın Başına Git