NAVITECH LD-3220HD 32" 80 Ekran LED Ekran

Ürün No:
1179582
  • bvseo_sdk, java_sdk, bvseo-3.2.0
  • LOCAL, getAggregateRating, 0ms
  • REVIEWS, PRODUCT
  • bvseo-msg: The resource to the URL or file is currently unavailable.;
Ürün Tipi:
LED Monitör
Renk (Üreticiye Göre):
Siyah
Üretici Garantisi:
2 Yıl Resmi Üretici Garantili
Ekran Boyutu:
80 cm / 32 inç
Standsız boyutlar (G/Y/D):
735 mm / 440 mm / 70 mm
Görüntü kalitesi:
HD-ready
3D:
Hayır
Tüm Özellikleri Gör
  • Favorilerime Ekle
  • Karşılaştır
  • Yazdır

Navitech LD-3220HD 32” 80 Smart LED Ekran Uygun Fiyatlarla MediaMarkt’ta!

Seyir keyfini artırmayı amaçlayan özellikleri ile dikkatleri üzerine çeken Navitech LED ekran hızlı tepki süresi ve muazzam ses gücü ile kullanıcıları cezbediyor. Akıllı LED ekran modeli ince, şık ve modern tasarımı ile bir adım öne çıkıyor. Navitech LD-3220HD teknik özellikleri, görüntü iyileştirme teknolojileri, bağlantı çeşitliliği ve tüketim değerleri ile klasmanı içerisinde kendini belli ediyor. Smart ekran MediaMarkt’ın avantajlı ve bütçe dostu fiyatlandırması ile tüketicilerin ilgisini çekiyor. A+ enerji verimlilik sınıfında yer alan ürün hareketli görüntü performansında muazzam sonuçlar veriyor.

Çok fonksiyonlu özel uzaktan kumanda hem işlevselliği hem de konforu artırma amacına hizmet ediyor. 16:9 en-boy oranına sahip LED ekran ile film izleme ve oyun oynama gibi aktivitelerdeki verimlilik maksimize ediliyor. Ethernet bağlantısı aracılığı ile internete erişim mümkün oluyor. Navitech akıllı LED ekran modeli MediaMarkt’ın hesaplı satış politikası ile tüketiciye sunuluyor.

Navitech LD-3220HD 32” 80 Smart LED Ekran Özellikleri

Ürün 80 cm / 32 panel boyutu ile geniş bir izleme alanı sunuyor. Flat ekran HD-Ready standardı ve 1366 x 768 ekran çözünürlüğü ile seyir keyfini artırıyor. 50 Hz yenileme hızı sayesinde spor karşılaşmaları veya aksiyon filmleri gibi yoğun hareketlilik içeren görüntüler net ve akıcı biçimde izlenebiliyor. Direkt LED aydınlatmalı ekranda görüntü netliği ve renk kalitesi yüksek verimlilik sağlayacak biçimde optimize ediliyor. 3000:1 kontrast oranı siyah-beyaz netliği ve renk keskinliği anlamında son derece iyi sonuçlar elde edilmesini sağlıyor. Ekran ile böylece karanlık ortam videolarındaki detaylar görüntülenebiliyor, renkler tüm canlılığı ile izlenebiliyor ve görüntüler gerçeğe en yakın biçimde deneyimleniyor. Navitech LD-3220HD, görüntü kalitesine denk hoparlörleri ile seyir keyfini maksimize ediyor. Ürün donanımında toplam 20 W ses çıkış gücü sunan 2 adet (2 x 10 W) geniş frekans aralıklı hoparlör yer alıyor. Harici kulaklık, hoparlör ya da PC ses girişi ile akış aktarılabiliyor ve ayrıca üründe yer alan 4 ekolayzır modu ile istenilen ses cihaza tanımlanabiliyor.

Zengin Bağlantı Noktalarıyla Üst Düzey İşlevsellik

Yüksek ekran kalitesi parlak ve ölü piksel sorunlarını bertaraf ediyor. Full HD LED ekran sayesinde görsel içerikler yüksek çözünürlükte izleniyor ve en küçük detaylar dahi net ve canlı biçimde görüntüleniyor. Yüksek kontrast oranı da renklerin keskin ve canlı olmasında önemli rol oynuyor. HDMI bağlantı birimi sayesinde diğer cihazlardaki içerikler ekrandan yansıtılabiliyor. USB girişi ise desteklenen çevre birimlerindeki görsel ve işitsel verileri ekran üzerinden görüntüleme olanağı sunuyor. Güçlü ses çıkışına sahip olan iki adet hoparlörü görüntü kalitesine eşdeğer bir ses deneyimi sağlıyor. Böylece film, TV izlemek ya da müzik dinlemek çok daha keyifli bir hâl alıyor.

Bağlantı Çeşitliliği ile Gelen Geniş Kullanım Alanı

Navitech Smart LED ekranda 2 adet HDMI, 2 adet USB, AV-in, PC VGA, kulaklık, PC Audio ve RCA bağlantıları bulunuyor. SD kart bellek formatını kullanan cihazda yer alan RJ45 Ethernet ile Smart ekran üzerinden internete girmek mümkün oluyor. HDMI ve USB portları multimedya aygıtlarla ve çevre birimleriyle etkileşim kurmayı sağlarken PC VGA-in ile VGA bağlantı özelliği bulunan masaüstü PC, notebook ve Media Player gibi cihazlara ekranı bağlamak ve görüntü aktarımı gerçekleştirmek son derece kolay oluyor. Benzer şekilde AV-in bağlantısı da bu bağlantı özelliğine sahip cihazlarla görüntü aktarımı sağlıyor.

Teknolojik, şık ve yenilikçi ürünler MediaMarkt’ın hesaplı fiyatları ile kullanıcıya sunuluyor. Navitech LD-3220HD 32" 80 ekran Smart LED ekran MediaMarkt’ta sizleri bekliyor!

Sayfanın Başına Git