SONY PS VR + VR Worlds + PS4 Camera

Ürün No:
1178897
  • bvseo_sdk, java_sdk, bvseo-3.2.0
  • LOCAL, getAggregateRating, 0ms
  • REVIEWS, PRODUCT
  • bvseo-msg: The resource to the URL or file is currently unavailable.;
Ürün Tipi:
Sanal Gerçeklik Gözlükleri
Renk (Üreticiye Göre):
Siyah Beyaz
Üretici Garantisi:
2 Yıl Sony Türkiye Garantili
Desteklenen platformlar:
PlayStation 4, Diğer
Ağırlık:
0
Kutu İçeriği:
Sanal Gerçeklik Gözlükleri
Üretim Yeri:
Çin
Tüm Özellikleri Gör
  • Favorilerime Ekle
  • Karşılaştır
  • Yazdır

SONY PS VR + VR Worlds + PS4 Camera Uygun Fiyatlarla MediaMarkt’ta!

14 ülkede 1000’i aşkın mağazası ile faaliyet gösteren ve birikimi, Alman uzmanlığı, profesyonel yaklaşımı sayesinde Avrupa’nın 1 numaralı elektronik perakendecisi olan MediaMarkt, Türkiye’de de 71 mağazada tüketiciyi teknoloji devleriyle buluşturmaya devam ediyor. Teknolojiye yön veren ve geliştirdikleri ürünler ile hayatlara konfor kazandıran öncü markalar, MediaMarkt’ın uygun fiyat politikası ile kolay ulaşılabilir hale geliyor.

1946 yılında Japonya’da kurulan ve kurulduğu günden bu yana teknoloji denildiğinde akla ilk gelen markalardan biri olan Sony de MediaMarkt’ın geniş ürün yelpazesi arasında yer alıyor. Japon teknoloji devinin ortaya koyduğu eşsiz ürünlerden biri olan Sony PlayStation VR, VR Worlds ve PS4 Camera ile birlikte sunuluyor. MediaMarkt, benzersiz paketi en uygun fiyatlar ile sergiliyor.

SONY PS VR + VR Worlds + PS4 Camera Özellikleri

Olabildiğince gerçekçi ve yeni bir dünyanın kapılarını aralayan, özellikle oyun atmosferlerini benzersiz bir noktaya taşıyan ve teknik donanımı ile birlikte göz kamaştırıcı bir performans sergileyen Sony PlayStation VR + VR Worlds + PS4 Camera, beklenilenin üstünde bir etki yaratıyor. Ses düzeneklerinden görüntü kalitesine, sınırsız kontrol olanaklarından sosyalleşme imkanlarına her bileşeni ile dikkat çeken Sony PS VR, daha önce tanık olunmamış bir deneyim vadediyor.

Kusursuz Ses ve Gerçekçi Görüntü

Sony PS VR + VR Worlds + PS4 Camera seti ses ve görüntü kalitesi ile ön plana çıkıyor. 5,7 inç boyutundaki OLED ekranı ile hiper gerçeklikte 3 boyutlu ortamlar yaratan ürün, 360 derecelik görüş kapasitesi ile kesintisiz ve sınırsız bir alan sağlıyor. Saniyede 120 karelik bir performans sergileyen görüntü teknolojisi, minimize edilmiş gecikme oranlarıyla da gücünü taçlandırıyor.

Sony’nin yalnızca görüntüsü değil, sesi de sınıfı geçiyor. 3 boyutlu ses ile çevresel bir ivme yakalayan Sony PS VR yukarıdan, aşağıdan, sağdan ve soldan aynı anda ses çıkışı sunuyor. Dahili mikrofon erişilebilirliği artırırken çevrimiçi oyun deneyimine de katkıda bulunuyor.

Yeni Evrene Giriş Sağlayan Kontrol Olanakları

Yeni ve bambaşka bir evrene giriş kapılarını açan Sony PS VR + VR Worlds + PS4 Camera, iki farklı lens ve derinlik sensörleri ile donatılmış kamerası sayesinde gerçekçiliği maksimum seviyeye çıkarıyor. Dokuz ayrı LED ile zenginleştirilmiş panel, doğruluk oranlarında kesinlik gösteriyor. PlayStation Move hareket kontrol cihazının yanı sıra klasikleşmiş Dualshock 4 kablosuz kontrol cihazıyla da uyum yakalayan ürün, bu sayede algıyı bir hayli derinleştiriyor.

PS Worlds Dünyası ve Birlikte Oynama İmkânı

Sony PlayStation VR, PS Worlds ile yeni bir sanal gerçeklik dünyası oluşturuyor. PS Worlds içerisinde yer alan beş farklı sanal gerçeklik deneyimi, yalnızca PlayStation VR’da bulunuyor. Okyanus içerisinde köpekbalığı ile adrenalin seviyesinin artırılabileceği evrende ayrıca uzay boşluğunda gezme, trafik deneyimi yaşama, fütüristik bir spora dahil olma ve Londra’daki gangster hikayesinde yer alma ayrıcalıklarına da sahip olunabiliyor. Doğrudan yansıtma modu ile TV ekranına yansıtmanın da mümkün olduğu Sony dünyası, bu sayede diğer oyuncularla birlikte oynama imkânı veriyor. Böylesi benzersiz bir sanal gerçekliğe sahip olmak için paketi hemen sepete atabilir, MediaMarkt ayrıcalıklarına da sahip olabilirsiniz.

Sayfanın Başına Git