ROWENTA SF4112 Extra Liss Keratin Saç Düzleştirici

Ürün No:
1177701
SF4112 Extra Liss Keratin Saç Düzleştirici is rated 4.7 out of 5 by 6.
  • y_2024, m_3, d_21, h_9
  • bvseo_bulk, prod_bvrr, vn_bulk_3.0.38
  • cp_1, bvpage1
  • co_hasreviews, tv_0, tr_6
  • loc_tr_TR, sid_1177701, prod, sort_[SortEntry(order=RELEVANCE, direction=DESCENDING)]
  • clientName_mediamarkt-tr
  • bvseo_sdk, java_sdk, bvseo-3.2.0
  • LOCAL, getAggregateRating, 1ms
  • REVIEWS, PRODUCT
Ürün Tipi:
Saç Düzleştirici
Renk (Üreticiye Göre):
Mor
Üretici Garantisi:
2 Yıl Resmi Distribütör Garantili
Sıcaklık seviyeleri:
130-230 C
Isıtma süresi:
30 saniye
İyon teknolojisi:
Evet
Otomatik Kapama:
Evet
Tüm Özellikleri Gör
  • Favorilerime Ekle
  • Karşılaştır
  • Yazdır

ROWENTA SF4112 Extra Liss Keratin Saç Düzleştirici Uygun Fiyatlarla MediaMarkt’ta!

Evinizin konforunda güzel ve bakımlı saçlara, saç düzleştiriciler sayesinde çok kolay ve pratik bir şekilde kavuşabilirsiniz. Küçük ev aletleri arasında en çok tercih edilen Rowenta, saç düzleştirici modeliyle de en büyük yardımcınız olacaktır. Rowenta SF4112 Extra Liss Keratin saç düzleştirici ile kuaförde zaman kaybetmeden evinizde istediğiniz zaman saçlarınız şekillendirebilirsiniz. Elektronik alışverişlerinizdeki en doğru adres MediaMarkt sayesinde, uygun fiyatlı Rowenta saç düzleştiricinize kolaylıkla ulaşabilirsiniz.

Rowenta SF4112 ile evinizde kuaför şıklığında saçlarınızı şekillendirmek umduğunuzdan daha kolaydır. Temiz bir kuaför bulmak, orada sıra beklemek bir de üstüne istemediğiniz bir saç fönüyle dışarı çıkmak kesinlikle karşılaşmak istemeyeceğimiz bir durumdur. Rowenta SF4112 bizi bu sıkıntıdan kurtararak hem zamanımızdan hem de paramızdan kar etmemizi sağlayacaktır. Avrupa’nın 1 numaralı elektronik tedarikçisi olan MediaMarkt, uygun fiyatları ve güvenli alışveriş seçeneği ile sizlerin her zaman yanındadır. İster mağazadan isterseniz online alışveriş rahatlığıyla dilediğiniz ürünü gönül rahatlığı ile alabilirsiniz. Satış sonrasında da tüketicinin her zaman yanında olan MediaMarkt bu sayede en çok tercih edilen mağazalardan biri olması arasındadır. Uygun fiyatlı Rowenta SF4112 saç düzleştiricisine MediaMarkt ayrıcalığı ile sahip olmak için size en yakın mağazaya mutlaka uğrayınız.

ROWENTA SF4112 Extra Liss Keratin Saç Düzleştirici Özellikleri

Evinizin konforunda, istediğiniz bakımlı saçlara sahip olmak artık hayal değil. Rowenta SF4112 Extra Liss Keratin saç düzleştirici sayesinde ister saçınızı düzeltin, isterseniz şekillendirin. Sadece evinizde değil seyahatlerinizde de valizinizin eksilmez parçası olan bu ürün sayesinde, gittiğiniz yerlerde iyi bir kuaför arama sıkıntısına düşmeden, gönlünüzce saçlarınızı şekillendirebilirsiniz.

Keratin ve Tourmaline Plakalar

Saç düzleştirme işlemi esnasında yaşanılan en büyük korku, yüksek ısı ve plakalar yüzünden saçın zarar görmesidir. Ama artık endişe etmenize gerek yok. Çünkü Rowenta SF4112, sacın doğal yapısında bulunan keratin ile iyon yayarken, tourmaline mineralleri sayesinde de saçları elektriklendirmeden ve doğal yapısını bozmadan şekillendirme kolaylığı sağlamaktadır.

Ayarlanabilir Sıcaklık

Saçlarını düzeltir ya da şekillendirirken farklı sıcaklıklara ihtiyaç duyabilirsiniz. Bu sebeple, Rowenta SF4112 sizlerin bu ihtiyacına göre tasarlandı. 6 farklı ısı ayarı sayesinde 130o-230oC sıcaklıkları arasında iki farklı sıcaklık kademesi ile saç düzleştiricisini kullanabilirsiniz. Aynı zamanda plakaların üzerinde yer alan led ekran sayesinde, saç düzleştiricisinin hangi sıcaklıkta hazır olduğunu rahatlıkla okuyup, ayarlama yapabilirsiniz.

Hızlı Isınma

Hızlı ısınma özelliği sayesinde, ister en düşük sıcaklık ayarında ister en yüksek sıcaklık ayarında makinanızın uzun uzun ısınmasını beklemenize gerek yok. Rowenta SF4112 saç düzleştiriciniz 30 saniyede kullanıma hazırdır.

Geniş Plakalar

Kısa bir sürede hazırlanıp çıkmak istiyorsunuz ama saçınızı parçalara ayırıp tek tek düzeltmek gözünüzde büyüyorsa o zaman Rowenta SF4112 hemen imdadınıza koşacaktır. Keratin ve tourmalin alaşımlı geniş plakaları sayesinde, saçınızı zarar vermeden düzleştirirken, geniş plakalar sayesinde daha kısa sürede saçınıza şekil verebilirsiniz. Böylece hazırlanmak için zamanınız size kalır.

Uzun ve Dönebilen Kordon

Saçınızı şekillendirirken, saçlarınızın durumu kontrol etmeniz için bir aynaya ihtiyaç duyabilirsiniz. Maalesef her zaman aynalar ve saç düzleştiriciniz için gerekli olan prizler pek yakın olmamaktadır. Bu durum sizi fazladan zahmete sokar. Ancak Rowenta SF 4112’nin 1, 8 metrelik uzun kordonu sayesinde dilediğiniz yerde rahatça uzatmaya ihtiyaç duymadan saçlarınızı şekillendirebilirsiniz. Ayrıca dönebilen kordon sayesinde, sacınızı sağını solunu ve arkasını düzleştirirken sürekli yönünüzü değiştirmenize gerek kalmayacaktır. Oldukça kullanışlı Rowenta SF4112 Extra Liss Keratin saç düzleştiricisini uygun fiyatlarla ve güler yüzlü hizmetle size en yakın MediaMarkt’ta mağazasında bulabilirsiniz.

Sayfanın Başına Git