SAMSUNG 40M5000 40'' 102 cm Full HD LED TV

Ürün No:
1176601
  • bvseo_sdk, java_sdk, bvseo-3.2.0
  • LOCAL, getAggregateRating, 0ms
  • REVIEWS, PRODUCT
  • bvseo-msg: The resource to the URL or file is currently unavailable.;
Ürün Tipi:
LED TV
Renk (Üreticiye Göre):
Siyah
Üretici Garantisi:
2 Yıl Samsung Türkiye Garantili
Ekran Boyutu:
102 cm / 40 inç
Standsız boyutlar (G/Y/D):
922.7 mm / 531 mm / 72.6 mm
Görüntü kalitesi:
Full-HD
3D:
Hayır
Tüm Özellikleri Gör
  • Favorilerime Ekle
  • Karşılaştır
  • Yazdır

Samsung Full HD LED TV Uygun Fiyatlarla MediaMarkt’ta!

Akıllı televizyon modelleri her gün yeni değişimlerle televizyon tutkunlarının karşısına çıkmayı başarıyor. Yeni teknolojili cihazlar arasında yer alan Samsung 40M5000 40'' 102 cm Full HD LED TV modeli, sahip olduğu donanımsal özellikleri ile kullanıcılarının televizyondan beklentilerini tam olarak karşılıyor. Gerçeğe yakın görüntü kalitesi için pek çok teknolojiyi devreye sokan LED televizyon modeli, ses çıkış noktasında da oldukça başarılı bir performans sergiliyor. Pürüzsüz ve net bir ses çıkışı sunan stereo hoparlör sistemiyle donatılan modelde; Dolby Digital, Dolby Digital Plus ve DTS gibi ses ve video çözücüler yer alıyor. Son teknolojili Samsung televizyon modeli, otomatik kapanma özelliği sayesinde kullanıcılarına birden fazla alanda kullanım kolaylığı sağlıyor. Farklı donanımlarıyla fayda sağlayan cihaz, ince tasarımı ile modern çizgileri bulunduğu mekana taşıyor. Ayrıca birçok özelliği tek bir modelde bir araya getirmeyi başaran televizyona MediaMarkt'ın uygun fiyat seçenekleriyle ulaşmak mümkün oluyor.

Samsung Full HD LED TV Ürün Özellikleri

40 inç büyüklüğünde tasarlanan ekran paneliyle kullanıcılarına keyifli bir televizyon deneyimi sunan Samsung Full HD LED TV modelinin ekran boyutu 102 cm olarak öne çıkıyor. Büyük ekranı sayesinde kullanıcılarına bambaşka bir seyir keyfi yaşatan cihaz, Full HD (FHD) çözünürlük standardıyla canlı ve kayıpsız görüntüler yansıtmayı başarıyor. Wide Color Enhancer Plus ve HyperReal Engine gibi çeşitli ekran ve görüntü özellikleriyle donatılan televizyon analog alıcı, karasal alıcı (DVB-T), Kablo TV (DVB-C) ve HD uydu alıcı (DB-S2) alıcıları sayesinde yüksek çözünürlüklü yayınların görüntülenmesini kolaylaştırıyor.

Düşük Enerji Sarfiyatı

LED ekranlı televizyonlar ışık kaynağını görüntüye göre kontrol edebiliyor. Bu sebeple daha az enerji tüketimi ile kullanıcısının bütçe tasarrufuna yardımcı olabiliyor. A enerji tüketim sınıfında yer alan LED TV ConnectShare, Digital Clean View, Picture in Picture (PIP) ve yayında alt yazı desteği türündeki multimedya özellikleriyle birlikte yayın akışından haberdar olmanızı sağlayan program rehberi (EPG) özelliği de barındırıyor. Tüm bu özelliklerin yanı sıra televizyonun bağlantı özellikleri arasında bir adet uydu anten girişi, Common Interface (CI+), Compozit girişi (AV), ses kulaklık çıkışı, bir adet analog kablolu anten girişi, bir adet USB 2.0 girişleri, cihazlar arasında yüksek tanımlı ses ve görüntü aktarımının başarılı bir şekilde gerçekleşmesini sağlayan iki adet HDMI 1.3/1.4/2.0 girişleri, komponent bileşen girişi ve optik dijital ses çıkışı yer alıyor.

İster TV Ünitesinde İster Duvarda

Siyah ön çerçeve rengiyle her alana rahatlıkla uyum sağlayan ve teknik özellikleri sayesinde pratik bir şekilde kurulabilen Samsung televizyon, TV ünitesi ve benzeri platformlar üzerine kurularak kullanılabiliyorken aynı zamanda duvara monte edilebilir bir şekilde de kullanılabiliyor. Cihaz bu yönüyle televizyon izlemeyi seven tüketicilerine kullanabilecekleri daha fazla alan bırakıyor. Kullanıcılar için televizyon alırken ön planda tutulan etmenlerden biri de elbette ürünün fiyatı oluyor. Her çeşitten ürüne kolaylıkla ulaşmanızı sağlayan MediaMarkt LED TV fiyatları konusunda da cazip aralıklarla karşımıza çıkıyor. Her kesimden kullanıcı için ulaşılabilir bir segmentte tutulan LED televizyon için fiyatlar çeşitli aralıklarda değişkenlik gösteriyor.

Modelin teknik özellikleri ile ilgili detaylı bilgiye ulaşmak için özellikler sekmesine göz atın.

Sayfanın Başına Git