SAMSUNG 49MU7400 49" 123 Ekran Uydu Alıcılı Smart 4K Ultra HD LED TV

Ürün No:
1174299
  • bvseo_sdk, java_sdk, bvseo-3.2.0
  • LOCAL, getAggregateRating, 0ms
  • REVIEWS, PRODUCT
  • bvseo-msg: The resource to the URL or file is currently unavailable.;
Ürün Tipi:
LED TV
Renk (Üreticiye Göre):
Gümüş
Üretici Garantisi:
2 Yıl Samsung Türkiye Garantili
Ekran Boyutu:
123 cm / 49 inç
Standsız boyutlar (G/Y/D):
1099.4 mm / 638.7 mm / 54.8 mm
Görüntü kalitesi:
UHD 4K
3D:
Hayır
Tüm Özellikleri Gör
  • Favorilerime Ekle
  • Karşılaştır
  • Yazdır

Samsung UE - 49MU7400 UXTK Smart TV En Uygun Fiyatlarla MediaMarkt’ta

49 inç ekran boyutuna sahip ve 3840 x 2160 çözünürlüğündeki Samsung 49MU7400 Smart TV, ekonomik fiyatlar ve uygun ödeme seçenekleri ile MediaMarkt'ta alıcılarını bekliyor. Televizyon seyrederken görüntü kalitesine önem verenler kadar, akıllı televizyon ayrıcalıklarından faydalanmak isteyenlere de hitap eden Samsung Smart TV, dört çekirdekli işlemcisiyle bir televizyondan beklediğinizin daha fazlasını sunuyor. Samsung Smart TV fiyatları, model ve özelliklerine göre değişiklik gösterdiği gibi, MediaMarkt'ta cazip ödeme seçenekleri ve uygun fiyatlarla satışa sunuluyor.

Onlarca farklı Samsung Smart televizyon modelini bir arada görüp karşılaştırma yapmanıza olanak tanıyan MediaMarkt, cazip fiyat seçenekleriyle hayalinizdeki televizyona sahip olmanızı sağlıyor. Samsung Smart TV fiyatları ve özellikleri arasında karşılaştırma yapmak ve daha detaylı bilgi almak için size en yakın MediaMarkt şubesini veya MediaMarkt web sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Samsung UE - 49MU7400 UXTK Smart TV Özellikleri

Ultra HD monitör tipine sahip olan ve 20 W hoparlör gücüyle ses kalitesini artıran Samsung 49MU7400 Smart TV’nin özellikleri arasında çoklu bağlantı seçenekleri, ekran aynalama (screen mirroring) ve Dolby Digital teknolojisi yer alıyor. UHD teknolojisi sayesinde görüntü kalitesini artırarak gerçekçi bir deneyim sunan Samsung 49MU7400 Smart TV, renklerin daha canlı ve berrak görünmesini sağlıyor. Dolby Digital teknolojisine sahip hoparlör ise bass ve tiz sesleri optimize ederek ses kalitesini iyileştiriyor.

14 kg ağırlığındaki Samsung 49MU7400 Smart TV, ayaklık kısmı çıkarılarak duvara monte edilebildiği gibi, ayaklıkla da kullanılabiliyor. Minimalist çerçeveye sahip olan Samsung Smart TV, şık dizaynıyla farklı ortam dekorlarına uyum sağlıyor.

Screen Mirroring Özelliği

Screen Mirroring, yani ekran aynalama özelliğine sahip olan Samsung 49MU7400 akıllı TV, diğer cihazlardaki görüntüyü televizyon ekranına kolayca aktarmaya imkan veriyor. Böylece akıllı telefon ya da tabletten oyun oynarken görüntü kalitesinin artırılmasını sağlıyor. Kablolu bağlantıya ihtiyaç duymadan daha iyi bir oyun deneyimi yaşamayı ya da mobil cihazlardaki görsel içerikleri ekrana kolayca yansıtmayı sağlayan Screen Mirroring özelliği, işlevsel şekilde kullanılabiliyor.

UHD Yükseltme Teknolojisi

Full HD yayın çözünürlüğüne oranla 4 kat daha yüksek çözünürlük sunan Samsung 49MU7400, yüksek görüntü kalitesi ile renkleri daha canlı şekilde yansıtıyor. Samsung Smart TV özellikleri arasında bulunan UHD yükseltme teknolojisi, Ultra HD özelliğine sahip olmayan görüntülerin bile kalitesini belirgin şekilde artırabilmenizi sağlıyor. Ekran aynalama özelliği sırasında da kullanılabilen UHD yükseltme teknolojisi sayesinde video bağlantısı, 4K kalitesinde oyun oynama ya da görsel içeriklerin kalitesini yükseltme gibi fonksiyonlar kullanılabiliyor.

Gelişmiş Bağlantı Özellikleri ile Tüm Cihazlara Uyumlu

Samsung 49MU7400; Wi-Fi, USB, HDMI, Ethernet, CI kart yuvası, RF girişi ve Composite başta olmak üzere 11 farklı bağlantı seçeneği sunuyor. İki adet USB girişi bulunan Samsung Smart TV, mobil cihazlara kolayca bağlayarak veri aktarımı yapma imkanı sağlıyor. Ayrıca Wi-Fi ve RF girişi ile televizyonun fonksiyonel özellikleri genişliyor. Dahili uydu alıcıya da sahip olan Samsung 49MU7400 ile uydudaki yayınlar herhangi bir bağlantı kurulmadan izlenebiliyor.

Aktif Kristal Renk ve UHD Dimming ile En İnce Ayrıntılar

Samsung 49MU7400, UHD Dimming özelliği sayesinde, ekranı bloklara ayırarak fark edilmesi zor olan derin siyah ve saf beyaz tonlarının netlik derecelerini optimize ediyor. Renklerin daha canlı ve berrak görünmesini sağlayan aktif kristal renk teknolojisi ise her açıdan daha gerçekçi bir deneyim sağlıyor.

Samsung Smart TV özellikleri arasında dikkat çeken noktalardan biri de tek kumanda fonksiyonu. Televizyona bağlanan tüm cihazların tek kumanda ile uzaktan kontrol edilebilmesi televizyon izleme konforunu artırıyor.

Görüntü ve sesleri en canlı ve gerçekçi haliyle algılamak isteyenlere hitap eden Samsung 49MU7400 Smart TV'ye uygun fiyatlar ve cazip ödeme seçenekleriyle sahip olmak için MediaMartk internet sitesini ya da size en yakın şubeyi ziyaret edebilirsiniz.

Sayfanın Başına Git