SAMSUNG 55MU9000 55'' 139cm Premium Ultra HD Smart LED TV

Ürün No:
1174288
  • bvseo_sdk, java_sdk, bvseo-3.2.0
  • LOCAL, getAggregateRating, 1ms
  • REVIEWS, PRODUCT
  • bvseo-msg: The resource to the URL or file is currently unavailable.;
Ürün Tipi:
LED TV
Renk (Üreticiye Göre):
Siyah
Üretici Garantisi:
2 Yıl Samsung Türkiye Garantili
Ekran Boyutu:
139 cm / 55 inç
Standsız boyutlar (G/Y/D):
1229.4 mm / 712.4 mm / 46.3 mm
Görüntü kalitesi:
4K UHD
3D:
Hayır
Tüm Özellikleri Gör
  • Favorilerime Ekle
  • Karşılaştır
  • Yazdır

SAMSUNG UE55MU9000TXTX SMART LED TV UYGUN FİYATLARLA MEDIAMARKT’TA!

LED TV üretiminde oldukça başarılı bir yükselişte olan Samsung, bünyesine eklediği en yeni modellerden biri olan Samsung UE55MU9000TXTX Smart LED TV’si ile popülerliğini korumaya devam ediyor. Birbirinden güzel son teknoloji harikası özellikleri bir araya getirdiği UE55MU9000TXTK ürününde oldukça zarif, şık ve kullanışlı bir tasarıma imza atarak teknoloji severlerin ilgisini çekmeyi yine başarıyor. Televizyonunu değiştirmek, evine yeni televizyon olmak isteyenlerin baktıkları ilk seçeneklerden biri haline gelen Samsung UE55MU9000TXTK Smart LED televizyonu MediaMarkt’ta en cazip fiyatlar ve en uygun ödeme seçenekleriyle bulabilirsiniz.

SAMSUNG UE55MU9000TXTK SMART LED TV ÖZELLİKLERİ

LCD televizyonlardan farklı olarak arka aydınlatmasında floresan sistemi yerine LED ışıklandırma sistemi kullanan Samsung Smart LED televizyonu, bu sayede daha geniş bir renk skalasında daha zengin renkler sunmakla kalmayıp, enerji tüketimini de %30 ila %60 arasında azaltıyor. 140 cm ve 55 inç boyutlarına sahip çerçevesiz düz ekranı boyunca uzanan kusursuz tasarımıyla UE55MU9000TXTK, salonunuzun baş köşesindeki yeri almayı hak ediyor. Samsung Smart LED TV’nin 3840x2160 (4K) çözünürlüğü sayesinde izlediğiniz her şeyi en ince detaylarına kadar görebilirsiniz. HDR 1000/Extreme özelliği sayesinde gelişmiş parlaklık seçenekleri sunan Samsung UE55MU9000TXTK, parlaklıkta en üst seviyelere ulaşmanızı sağlar. Bununla birlikte sizlere sunduğu Ultra Black özelliği sayesinde, ekran yüzeyinde oluşan parlama ve yansımaları yok ederek maksimum kontrast sağlar, gündüz güneş ışığı alan bir odada televizyon seyrederken dahi, odadaki eşyaların yansımaları ekran üzerine düşmez. Peak Illuminator özelliği sayesinde Samsung Smart LED TV, karanlık sahneleri sizin için daha aydınlık hale getirerek, size eşsiz görüntüler sunar. 240 Hertz’e sahip yüksek yenileme ve hareket hızı sayesinde herhangi bir bulanıklık yaşamadan Samsung Smart LED televizyonunuzda spor yayınlarını ve aksiyon içerikli yapımları rahatlıkla izleyebilirsiniz.

Samsung’un bizzat kendisinin geliştirdiği Linux tabanlı Tizen OS işletim sistemi ile Samsung Smart LED televizyonunuza indirdiğiniz uygulamaları kaldığınız yerden tekrar başlatabilirsiniz. Yani Youtube’da video seyrederken videoyu durdurup televizyon üzerindeki başka kanallara veyahut başka uygulamalara geçseniz bile, Youtube’a tekrar girdiğinizde videonuzu bıraktığınız yerden izlemeye devam edebilirsiniz.

Özelleştirilmiş kumandası sayesinde kullanıcı dosya arayüzü ve kanallar içerisinde kolayca geçiş yapabilir, tüm kontrolü yalnızca avucunuzun içindeki tek bir kumandadan sağlayabilirsiniz.

Dahili uydu alıcısına sahip Samsung Smart LED televizyonunuz ile çanak anten ve kablo sorunlarından kurtulabilirsiniz. Yekpare tasarıma sahip arka kısım; temiz kablo çözümü ile, Samsung Smart LED televizyonunuzun içerisindeki tüm bağlantı ve kabloları gizleyerek evinizde düzenli bir görünüm oluşturur. 4 adet HDMI girişi, HDMI çoğaltıcı (splitter) kullanma derdinden sizi kurtararak televizyonunuzdaki görüntüyü birden fazla ekrana verebilmenizi sağlar. 3 adet USB port girişi sayesinde, aynı anda hem USB belleğinizi, hem klavyenizi, hem de farenizi Samsung Smart LED televizyonunuza bağlı olarak kullanabilirsiniz.

Televizyon izleme zevkini en üst seviyeye çıkaran Samsung UE55MU9000TXTK Smart LED televizyonu, en cazip fiyatlar ve en uygun ödeme koşulları ile tüm MediaMarkt’lardan temin edebilir, sinema keyfini evinizin konforunda da yaşayabilirsiniz.

Sayfanın Başına Git