BOSCH KGN86AI42N A+++ Enerji Sınıfı 682L No-Frost Buzdolabı

Ürün No:
1173826
  • bvseo_sdk, java_sdk, bvseo-3.2.0
  • LOCAL, getAggregateRating, 0ms
  • REVIEWS, PRODUCT
  • bvseo-msg: The resource to the URL or file is currently unavailable.;
Boyutlar (G/Y/D):
86 cm x 186 cm x 84 cm
Soğutma Sistemi:
No-Frost
Üretici Garantisi:
3 Yıl BSH Türkiye Garantili
Ürün Tipi:
Alttan Donduruculu Buzdolabı
Yerleştir:
Harici
Kontrol tipi:
Elektronik
Dondurma bölümünün konumu:
Alt
Tüm Özellikleri Gör
  • Favorilerime Ekle
  • Karşılaştır
  • Yazdır

Bosch (+)KGN86AI42N No-Frost 682lt A+++ Enerji Sınıfı Buzdolabı MediaMarkt’ta!

Serisinin en yüksek hacimli ürünlerinden biri olan Bosch (+)KGN86AI42N No-Frost, yiyeceklerinizi saklama kapasitesi ile dikkatleri üzerine çekerken, ürünlerinizin tazeliğini korumasına da yardımcı olur. MediaMarkt tarafından hiçbir yerde bulunmayan avantajlar ve fiyatlar ile kullanıcılarına sunulan Bosch (+)KGN86AI42N No-Frost’un sıklıkla tercih edilmesine neden olan özelliklerinden biri de nem oranının ayarlanabilir olmasıdır. Bu sayede Bosch (+)KGN86AI42N No-Frost dolabınızda muhafaza ettiğiniz yiyeceklere en uygun nem oranını belirleyebilir ve çok daha uzun süreler boyunca, sağlıklı koşullar altında taze kalmasını sağlayabilirsiniz. Bunlara ek olarak, LED ışıklar ile meyve çekmecelerine sağladığı ekstra aydınlatma ile hem dolabınızın içini daha görünür kılar hem de meyve ve sebzelerin tazelik durumunu bakarak anlamanıza olanak sağlar.

Bosch (+)KGN86AI42N No-Frost 682lt A+++ Enerji Sınıfı Buzdolabı Özellikleri

Geniş Hacimli Saklama Alanı

Bosch (+)KGN86AI42N No-Frost’un ilk göze çarpan özelliği, iç hacminin oldukça geniş olmasıdır. Bu geniş iç hacmi, büyük bir saklama alanı sunarken, daha fazla ürünün taze kalması için de ideal bir ortam sağlar. Ayrıca iç kısımda bulunan çekmece ve rafların kolay bir şekilde çıkarılabilme özelliği vardır. Bu raflar ve çekmeceler çıkarıldıktan sonra çok daha büyük ve çok daha fazla yer kaplayan ürünler için saklama alanı doğar.

Aklınız Evinizde Kalmasın

Evinizden birkaç günlüğüne ayrılmanız gerektiğinde, aklınız dolabınızda ve dolabınızın içindeki yiyeceklerde kalmasın. Bosch (+)KGN86AI42N No-Frost’un tatil modu buzdolabı içindeki sıcaklığı 14°C’ye, dondurucu içindeki sıcaklığı da -18°C’ye sabitleyerek dolabınızın içinde bulunan, özellikle de dondurulmuş olan ürünleri muhafaza eder. Ayrıca stabil çalışma prensibi sebebi ile enerjiden de tasarruf ederek size fayda sağlar.

SuperFreezing Özelliği İle Anında Dondurun

Buzdolaplarında karşılaşılan en büyük sorunlardan biri de dondurucu kısmına yeni ürünler koymak istediğimiz zaman dondurucu içindeki havanın ısınması sonucunda yaşanan donmuş ürünlerdeki çözülmelerdir. Bosch (+)KGN86AI42N No-Frost, sahip olduğu SuperFreezing özelliği sayesinde dondurucunuza attığınız ürünün çok hızlı bir şekilde donmasını sağlar ve bu sayede diğer ürünlerin çözülmesine neden olmadan yeni ürünü de dondurur. Bu durum hem dondurucudan çıkararak yaptığınız yemeklerin lezzetini korur hem de enerji tasarrufu yapmanıza imkan tanır.

Sayfanın Başına Git