ASUS RP-N12 N300 Roaming Özellikli Evrensel Menzil Arttırıcı / Medya Köprüsü / Access Point

Ürün No:
1171720
RP-N12 N300 Roaming Özellikli Evrensel Menzil Arttırıcı / Medya Köprüsü / Access Point is rated 4.6 out of 5 by 13.
  • y_2024, m_3, d_21, h_9
  • bvseo_bulk, prod_bvrr, vn_bulk_3.0.38
  • cp_1, bvpage1
  • co_hasreviews, tv_0, tr_13
  • loc_tr_TR, sid_1171720, prod, sort_[SortEntry(order=RELEVANCE, direction=DESCENDING)]
  • clientName_mediamarkt-tr
  • bvseo_sdk, java_sdk, bvseo-3.2.0
  • LOCAL, getAggregateRating, 1ms
  • REVIEWS, PRODUCT
Ürün Tipi:
Menzil Genişletici
Renk (Üreticiye Göre):
Beyaz
Üretici Garantisi:
2 Yıl Resmi Üretici Garantili
WLAN standards:
WiFi 3 (IEEE 802.11g)
WLAN data transfer standard:
MIMO
Maksimum Transfer Hızı:
100 Mbit/s
Ethernet Port Sayısı:
1
Tüm Özellikleri Gör
  • Favorilerime Ekle
  • Karşılaştır
  • Yazdır

Asus RP-N12 N300-Roaming Özellikli-Menzil Artırıcı MediaMarkt’ta!

Kablosuz internetin çekim alanını artıran Asus RP menzil artırıcı, aradaki duvar ve benzeri engellerden dolayı, kısıtlanan sinyallerin güçlendirilmesini sağlar. İnternet ağınızdan geniş alanlarda yararlanmak için idealdir. Kurulumu kolaydır. Menzil artırıcı cihaz üzerinde bulunan WPS tuşuna basarak, yazılımı yükleyebilir ve kurulumu kolaylıkla gerçekleştirebilirsiniz.Cihaz üzerinde bulunan akıllı LED uyarıcı sayesinde, en uygun konumu belirleyebilir ve cihazı bu konuma yerleştirebilirsiniz.Dolaşım yardımcısı özelliği sayesinde, değişen bağlantılardan etkilenmezsiniz. Cihazınız önceden tanımlı başka bir modem bağlantısını algılasa bile, dolaşım yardımcısı, bağlantıyı sabit tutar. Böylece herhangi bir kayıp yaşamadan, bağlı kalmaya devam edersiniz.

Güçlü antenleri sayesinde, ölü alanlarda bile kablosuz internet sinyallerini alabilir. Böylece, akıllı telefonlar ve tabletlerle dilediğiniz her yerde çalışabilirsiniz. Antenleri 180 derece çevirebilir ve en zayıf sinyalleri bile kolaylıkla yakalayabilirsiniz.

Standart modemlerde, kablosuz bağlantılarda bir miktar sinyal kaybı yaşanır. Bu durum ise internet hızının düşmesine neden olur. Menzil artırıcı sayesinde, internet hızından kaybetmeden kullanma imkanına sahip olursunuz.

Akıllı telefon, bilgisayar, tablet ve akıllı televizyonlarınızda interneti kullanmak için modem yakınında olmanıza gerek kalmadan, sinyal güçlendirici cihaz size özgürlük ve avantaj sağlar.

MediaMarkt online mağazasında, en uygun koşullarla, Asus Roaming menzil artırıcı ürününe, cazip fiyat avantajıyla sahip olabilirsiniz.

Asus RP-N12 N300-Roaming Özellikli-Menzil Artırıcı

Kolay Kurulum

RP-N12 modelinde bulunan kolay internet arayüzü sayesinde, zorlanmadan kurulum yapabilirsiniz.

Yüksek Standartlarda Hız

802.11 b/g/n veri hızı sayesinde, 300 Mbps indirme ve 300 Mbps yükleme hızını sağlayabiliyor. Cihazda bulunan 2 adet harici anten sayesinde, hızda herhangi bir kayıp olmaması sağlanıyor.

Her Yere Sığabilir

RP-N12 modelinin güç girişi arka bölümde yer alıyor. Böylece priz ile bağlantısı doğrudan sağlanarak, daha fazla yer kazanabiliyorsunuz. 4.5 x 3.1 x 8.5 santimetre boyutlarıyla istediğiniz her yere konumlandırabilir ve sığdırabilirsiniz. Çok az yer kaplar. 90 gram ağırlığıyla oldukça hafiftir.

Medya Köprü Özelliği

Cihazla gelen özelliklerden bir tanesi de iki farklı modda kullanılmasıdır. Yani alan genişletici ve medya köprüsü özelliklerinin ikisini birden kullanabilirsiniz. Medya köprüsü özelliğinde, ethernet kablosu olan dağıtıcılara bağlanarak, ağınızı istediğiniz kişilere kolaylıkla dağıtabilirsiniz.

Medya köprü özelliğini, birçok cihazda kullanabilirsiniz. Ethernet bağlantı özelliği olan; oyun konsolu, akıllı televizyon ve bilgisayar gibi cihazlara bağlayabilir, cihazlara dağıtıcı özelliği kazandırabilirsiniz. Böylece kablo karmaşası olmadan ve fazla yer kaplamadan, kablosuz internete her yerden erişebilirsiniz.

Akıllı Sinyal Göstergesi

Ön panelde bulunan sinyal göstergesini kullanarak, en ideal bağlantı noktasını tespit edebilirsiniz. Cihazı sinyal alana kadar dolaştırın ve cihaz üzerindeki sinyal göstergesini takip edin. Mükemmel sinyali yakaladığınızda, cihaz ikaz lambası sizi uyaracaktır.

En Kolay Kurulum

Kurulum için farklı donanımlara ihtiyacınız olmayacak. Cihaz üzerinde bulunan WPS tuşuna basarak, kolay kurulum sağlayabilirsiniz. Web tabanlı olarak çalışan kurulum sayfasının arayüzü, kolay ve hızlı kurulum için tasarlandı. Tek yapmanız gereken, internet penceresindeki yönergeleri takip etmek olacaktır. Yapılandırma menüsünü, akıllı telefon ve tablet gibi cihazlarınızdan da ayarlayabilirsiniz.

Ölü Noktalar Ortadan Kalkıyor

Her marka modeme uyum sağlama özelliği ve güçlü antenleri sayesinde, en zayıf sinyalleri bile alabiliyor. Küçük ya da büyük evlerdeki kör nokta sorununu, RP-N12 cihazı sayesinde ortadan kaldırabilirsiniz. Ölü noktaya neden olabilecek duvar ve pencere gibi elemanlarda bile kusursuz bir performans sizleri bekliyor.

Sayfanın Başına Git