VESTEL 32HB5000 32" 80 Ekran Uydu Alıcılı LED TV

Ürün No:
1167845
  • bvseo_sdk, java_sdk, bvseo-3.2.0
  • LOCAL, getAggregateRating, 0ms
  • REVIEWS, PRODUCT
  • bvseo-msg: The resource to the URL or file is currently unavailable.;
Ürün Tipi:
LED TV
Renk (Üreticiye Göre):
Siyah
Üretici Garantisi:
3 Yıl Vestel Türkiye Garantili
Ekran Boyutu:
82 cm / 32 inç
Standsız boyutlar (G/Y/D):
735 cm / 438 mm / 78 mm
Görüntü kalitesi:
HD-ready
3D:
Hayır
Tüm Özellikleri Gör
  • Favorilerime Ekle
  • Karşılaştır
  • Yazdır

Vestel 32HB5000 Dahili Uydu Alıcılı HD-Ready LED TV Uygun Fiyatlarla MediaMarkt’ta!

Vestel 32HB5000 HD Uydu Alıcılı LED TV, görüntü iyileştirme konusundaki başarısı ve süper dinamik kontrast teknolojisi ile televizyon izleme keyfini artırıyor. Uydu alıcısı ile birlikte sunulan ürün sayesinde, ek cihazlara gerek olmadan televizyon izlemek de mümkün hale geliyor. Pixellence teknolojisine sahip olan cihaz, görüntüleri standart ekranlara göre çok daha canlı ve net bir şekilde yansıtıyor. German + Nicam Stereo ses kalitesi sayesinde ise sinema ya da televizyon yayınları izleme ve müzik dinleme deneyimini iyileştiriyor.

Dahili uydu alıcısı ve HD Ready özelliği ile görüntü kalitesini artıran Vestel 32HB5000, Süper Dinamik Kontrast teknolojisi sayesinde, görüntülerin canlılığını artırıyor. Böylece televizyon izlerken en ince ayrıntıları bile fark etmek mümkün hale geliyor. Vestel 32HB5000 LED TV’nin sahip olduğu yüksek ses kalitesi ise tiz ve bas sesleri ayırt edici bir şekilde duymanızı sağlıyor. MediaMarkt ile cazip fiyatlarla sahip olabileceğiniz Vestel 32HB5000 fiyat ve performans açısından memnuniyet sağlıyor.

Vestel 32HB5000 Dahili Uydu Alıcılı HD-Ready LED TV Özellikleri

Vestel 32HB5000 özellikleri arasında yer alan uydu alıcı sayesinde, ek cihazlara gerek kalmıyor. Dahili donanım içerisinde yer alan uydu alıcı ile herhangi bir bağlantı kullanılmadan analog alıcı, karasal alıcı, HD uydu alıcı ve kablo TV kullanmak mümkün hale geliyor. TV program rehberi sayesinde ise program ve yayınlara kolayca ulaşılıyor.

Süper Dinamik Kontrast ile Daha Canlı ve Net Görüntü

Patenti Vestel'e ait olan Pixellence teknolojisi ile güçlendirilmiş olan Vestel 32HB5000, standart ekranlardaki görüntülere oranla çok daha kaliteli bir izleme deneyimi sunuyor. Özellikle zengin görsellerde renkleri ve ayrıntıları fark etmeyi kolaylaştırıyor. Pixellence teknolojisine sahip olan TV sınıfına oranla Vestel 32HB5000 fiyat açısından da ekonomik olduğundan avantaj sağlıyor.

Farklı Formatlarda Müzik ve Video Oynatma

AVI, MPG, MP3, FLV gibi farklı video formatlarını oynatabilen Vestel 32HB5000 özellikleri arasında JPEG, JPG, BMP gibi farklı uzantılara sahip görselleri görüntüleme ve altyazı tanıma teknolojisi de bulunuyor. Böylece HDMI ya da USB gibi bağlantı yolları ile sinema izlemek isteyenler altyazı görüntüleme sürecinde herhangi bir sorun yaşanmıyor.

Şık Görünüm ve Kolay Montaj

Vestel 32HB5000 özellikleri sadece sahip olduğu teknolojisiyle sınırlı değil. Cihazın ince ve şık tasarımı, her ortama uyum sağlayabilen bir yapıda olduğu gibi, iç mekan dekorasyonunu da zenginleştiriyor. Ağırlığı 6 kg olan cihazın, çerçeve kalınlığı sadece 13,5 mm iken, panel kalınlığı ise 78 mm boyutlarında. Siyah renkle sunulan Vestel 32HB5000 TV, duvara montaj için ücretsiz aparata da sahip.

Otomatik görüntü iyileştirme özelliği, USB ve HDMI bağlantı, gelişmiş ses teknolojisi ve mobil cihazlarla bağlantı gibi özelliklere sahip olan Vestel 32HB5000 fiyat performans oranı yüksek olan TV modelleri arasında yer alıyor. Vestel 32HB5000 TV’yi en ekonomik fiyatlar ve cazip ödeme seçenekleri ile MediaMarkt’ta bulabilirsiniz.

Sayfanın Başına Git