VESTEL 20217846 Hızlı 10912 TT A+++ Enerji Sınıfı 10Kg 1200 Devir Çamaşır Makinesi

Ürün No:
1155896
  • bvseo_sdk, java_sdk, bvseo-3.2.0
  • LOCAL, getAggregateRating, 1ms
  • REVIEWS, PRODUCT
  • bvseo-msg: The resource to the URL or file is currently unavailable.;
Yıkama kapasitesi:
10 kg
Ses seviyesi, dönme devri:
76 dB(A)
Boyutlar (G/Y/D):
59.7 cm x 84.5 cm x 58.2 cm
Üretici Garantisi:
3 Yıl Vestel Türkiye Garantili
Ürün Tipi:
Çamaşır Makinesi
Yükleme kapasitesi:
Önden yüklemeli
Program sayısı:
23
Tüm Özellikleri Gör
  • Favorilerime Ekle
  • Karşılaştır
  • Yazdır

Vestel 20217846 Hızlı 10912 TT 10Kg 1200 Devir Çamaşır Makinesi MediaMarkt’ta!

Çamaşır makinelerinin hemen hemen her gün çalıştırıldığı kalabalık ailelerin yıkama ihtiyacını tek başına karşılayabilen Vestel 20217846 hızlı 10912 TT A+++ enerji sınıfı 10kg 1200 devir çamaşır makinesi, 10 kg yıkama kapasitesiyle tek seferde daha çok çamaşır yıkama imkânı sunuyor. Kolay ütüleme fonksiyonuyla yıkama ve sıkma esnasında çamaşırlara özel bir bakım yapan cihaz, çamaşırların aşırı derecede kırışmasını önlüyor. Ütü işini zahmetsiz ve kolay bir şekilde yapmanızı sağlayan ürün sayesinde sevdiklerinize daha çok vakit ayırabilirsiniz. Su taşma emniyeti ve su kesik emniyeti gibi güvenlik önlemleri hem cihazı hem de evinizi oluşabilecek olumsuz durumlara karşı koruyor. Çok fonksiyonlu ve çok programlı yapısıyla hayatınızı kolaylaştırmayı amaçlayan Vestel çamaşır makinesine MediaMarkt ayrıcalığı ile sahip olabilirsiniz. Fonksiyonel ve güvenli kullanım özellikleriyle öne çıkan ürün, MediaMarkt'ın avantajlı fiyatlarıyla sizleri bekliyor.

Vestel 20217846 Hızlı 10912 TT 10Kg 1200 Devir Çamaşır Makinesi Özellikleri

Makinenin tüm fonksiyonlarını ve yıkama akışını rahatlıkla kontrol edebileceğiniz dokunmatik akıllı ekranıyla kolay bir kullanım sunan cihaz, şık tasarımıyla banyo dekorasyonunu etkileyici bir biçimde tamamlarken gelişmiş teknolojileriyle de üstün yıkama performansına ulaşıyor.

22 Farklı Leke Programıyla İnatçı Kirlere Son

Kahve lekesinden yumurta lekesine, meyve suyu lekesinden çimen lekesine kadar farklı su sıcaklığı, kazan hareketi, deterjan ve su miktarı isteyen 22 değişik leke için 22 değişik yıkama fonksiyonu geliştiren cihaz, zorlu lekelerle etkili bir şekilde başa çıkmanızı sağlıyor.

Kireç Kalkanı ile Uzun Ömürlü Rezistans

Kireç oluşumuna karşı makinenizi koruyan nikel kaplamalı rezistans, cihazın kullanım ömrünü artırarak uzun yıllar sorunsuz bir şekilde çalışmasını sağlıyor. Nikel kaplamalı rezistans, aynı zamanda makineyi çok daha üstün bir yıkama performansına ulaştırıyor.

Sessiz Çalışma Performansı

Vestel'in patentli teknolojileri arasında yer alan özel Bumerang gövde formu, yıkama ve sıkma esnasında titreşimi ve sesi minimuma indirerek sessiz bir yıkama ve sıkma performansı gösteriyor. Özellikle Ekonomik Zaman Ayarı modunda, yüksek enerji tasarrufu için gece 22.00 ile 06.00 saatleri arasında çalışan makine, minimum 58 maksimum ise 76 dB ses seviyesiyle yıkama ve sıkma işlemini kimseyi rahatsız etmeden gerçekleştiriyor.

Yük Kontrol Sistemi ile Dengeli Yıkama

Çoğu zaman makineye gelişigüzel yerleştirilen çamaşırlar, tambur içerisinde dengesiz bir ağırlık oluşturduğu için makinelerin hem daha sesli çalışmasına hem de yıkama performansının düşmesine neden oluyor. Vestel, Dengesiz Yük Kontrol Sistemi ile bu sorunu ortadan kaldırıyor. Dengesiz Yük Sistemi, yük dengesini sağlayarak tambur hareketlerini düzenliyor. Böylece makine daha sessiz ve üstün bir yıkama gerçekleştiriyor.

Hayatı Kolaylaştıran Sonradan Ekleme Özelliği

Sonradan ekle özelliği, çamaşır makinesine eklemeyi unuttuğunuz çamaşırları, yıkama programını sonlandırmadan ekleme imkânı sunuyor. Başlat/Beklet düğmesi, başlattığınız programı durdurarak unuttuğunuz çamaşırları ekledikten sonra programı kaldığı yerden başlatıyor. Böylece çamaşır eklemek istediğinizde yeniden program ayarı yapma ihtiyacı ortadan kalkıyor.

Çevre Dostu Çamaşır Makinesi

Yüksek yıkama ve sıkma performansına rağmen oldukça düşük enerji tüketimi gerçekleştiren Vestel 10 kg çamaşır makinesi, yıllık ortalama 213 kWh elektrik tüketimi ile A+++ enerji verimliliği kategorisinde yer alıyor. Yıllık su tüketimi ise 12600 lt olan çamaşır makinesi, doğal kaynakları ve enerji kaynaklarını verimli kullanarak doğanın korunmasına katkıda bulunuyor. Düşük su ve elektrik tüketimiyle çevre dostu bir ürün olma özelliğini taşıyan çamaşır makinesi; 12 dk hızlı yıkama programı, zaman erteleme fonksiyonu ve bitiş zamanını ayarlama modu gibi özellikleriyle de kullanıcı dostu bir makine olma özelliği taşıyor.

Sayfanın Başına Git