VESTEL EKONF480 ÜD 2K A+ Enerji Sınıfı 480L NoFrost Buzdolabı Beyaz

Ürün No:
1144378
  • bvseo_sdk, java_sdk, bvseo-3.2.0
  • LOCAL, getAggregateRating, 1ms
  • REVIEWS, PRODUCT
  • bvseo-msg: The resource to the URL or file is currently unavailable.;
Boyutlar (G/Y/D):
70 cm x 183 cm x 72 cm
Soğutma Sistemi:
No-Frost
Üretici Garantisi:
3 Yıl Vestel Türkiye Garantili
Ürün Tipi:
Üstten Donduruculu Buzdolabı
Yıldız derecesi:
4 yıldız
Dondurma bölümündeki hazneler:
1
Soğutucu raf sayısı:
3
Tüm Özellikleri Gör
  • Favorilerime Ekle
  • Karşılaştır
  • Yazdır

Vestel 20217552 EKO NF480 A+ Enerji Sınıfı 480 lt NoFrost Buzdolabı Uygun Fiyatlarla MediaMarkt’ta!

Nofrost teknolojisine sahip buzdolabı modelleri, soğuk hava ve nem ile dolap içerisindeki yiyecekleri, içecekleri istenilen soğuklukta barındırıyor. Vestel eko NF480, 4 yıldız almış, 480 litrelik iç hacme sahiptir. Dolap içine konulan her türlü yiyecek, taze hava sirkülasyonu ile normalden daha uzunca bir süre tazeliğini korur. Vestel’in teknolojik altyapısı buzdolabının iki farklı hava döngüsüyle çalışmasını sağlıyor. Böylelikle dondurucu ve soğutucu bağımsız bir şekilde çalışır. Her rafta özel bir soğutucu sistemi var ve bu sistem sürekli devridaim yaptığı için kokular birbirine bulaşmaz, dolabın içinde kötü koku oluşmaz. Yiyecek ve içecekler uzun süre tazeliğini korur, donma ve karlanma sorunu yaşanmaz. Buzdolabı evin en temel beyaz eşyalarından biri olduğu için seçim yaparken mutlaka özenli hareket etmek gerekiyor. Alınan dolabın yiyeceklerin kullanım ömrünü kısaltması veya karlanma yapması istenilen bir görüntü değil. Vestel eko NF480, ikili soğutma sistemi, geniş içi, fonksiyonel tasarımıyla tüm mutfakların yıldız ürünüdür. MediaMarkt, buzdolabı kategorisinde parlayan, kullanıcıların dikkatini çeken Vestel eko NF480, uygun fiyatı, sunduğu performansı ile kullanıcıların tercih sebebi oluyor. Vestel 20217552 eko NF480 A+ buzdolabı, baştan aşağı doldurulduğunda dahi, soğuk havayı dolabın her noktasına eşit dağıtmayı başarıyor. Eşit dağılan hava derecenin düşmesini önlüyor, dolap içindeki yiyeceklerin ideal soğuklukta kalmasına yardımcı oluyor. Soğuk havanın farklı açılardan verilerek her yiyeceğe eşit şekilde ulaşması üç boyutlu soğutma sistemini yansıtır ki bu özellik Vestel eko NF480 modellerinde mevcuttur. MediaMarkt’ın fiziki ve sanal mağazalarında birebir incelenebilen buzdolabı, tüm özellikleri ve hesaplı fiyatı ile tüketicilere sunulmuştur.

Vestel 20217552 EKO NF480 A+ Enerji Sınıfı 480 lt NoFrost Buzdolabı Özellikleri

Vestel eko nf buzdolabı özellikleri; sebzelik, soğutucu ve dondurucu bölümler için özel olarak geliştirilmiş ve kişilerin kullanımına uygun hale getirilmiştir. MediaMarkt’ın en sevilen buzdolabı modellerinden olması şaşırtmıyor. Kullanıcılar buzdolabını tam kapasitede güvenle kullanabiliyor.

Vestel eko nf buzdolabı özellikleri ve sağladığı faydalar şöyledir;

Dayanıklı cam raflar

Neredeyse tüm buzdolabı modellerinde en çok şikâyet edilen şey, rafların dayanıklılığına dair oluyor. Zira ağırlığa dayanamayan raflar çatlama ve kırılmaya maruz kalabiliyor. Vestel buzdolabı modelinde camlar kırılmaya dayanıklı, ekstra güçlü yapıdadır. Büyük tencereler gönül rahatlığıyla dolap raflarına konulabiliyor. Raflar metalik profillerden tasarlanmış olup temperli ve serigrafili özelliktedir. Taşıma kapasitesi yüksek olan raflar aynı zamanda kolay temizlenen, kir tutmayan yapı özelliği gösteriyor.

Pratik buzmatik sistemi

Vestel 20217552 eko NF480 A+ buzdolabı, hareketli buzmatik sistemiyle tasarlanmıştır. Buzdolabı içerisinde istenildiği gibi kaydırma, değiştirme veya tümden kaldırma seçeneği sunuyor. Dondurucu içerisine çok fazla yiyecek konacağı zaman yer açabilmek adına buzmatik kolayca yerinden çıkarılıp, ek alan sağlayabiliyor.

Özel derece ayarlama sistemi

Vestel dolapta, sebzelik bölümü sebze ve meyvelerin uzun ömürlü tazelik sunması için ayarlanabilir dereceye sahiptir. Meyvenin veya sebzenin türüne göre istenilen ayar seçilebiliyor. Sebzeliğin ön bölümünden nem dengesi sağlanabiliyor.

Çoklu bölmeler

Vestel buzdolabı modelinin içerisi çok amaçlı kullanıma göre tasarlanmıştır. Kahvaltılıklar, içecekler, tencereler, sebzeler, meyveler, et ve balık gibi yiyecekler dolap içerisinde ideal şekilde dizilebiliyor.

Sayfanın Başına Git