BOSCH WAT24480TR A+++-%30 Enerji Sınıfı 9Kg 1200 Devir Çamaşır Makinesi Beyaz

Ürün No:
1127671
  • bvseo_sdk, java_sdk, bvseo-3.2.0
  • LOCAL, getAggregateRating, 0ms
  • REVIEWS, PRODUCT
  • bvseo-msg: The resource to the URL or file is currently unavailable.;
Yıkama kapasitesi:
9 kg
Dönme hızı seçenekleri:
Değişebilir
Ses seviyesi, dönme devri:
75 dB(A)
Üretici Garantisi:
2 Yıl BSH Türkiye Garantili
Ürün Tipi:
Çamaşır Makinesi
Kontrol tipi:
Elektronik
Programlar:
Beyazlar - Renkliler programı, Hassas programı, Sentetikler programı, Yünlüler elde yıkama programlar/ Ek Programlar: Alerji - hijyen, ayarlanabilir devir sayısı, başlama zamanını erteleme, başlat/tekrar yükleme, Boşaltma - sıkma, ekstra durulama, Hızlı yıkama karışık, ısı seçimi, ilave durulama, Koyu renk çamaşırlar, ön yıkama, Perdeler 30°C, Spor, Süper 15 dk / Süper 30 dk, Tambur temizlii, Tişort, Yorgan)
Tüm Özellikleri Gör
  • Favorilerime Ekle
  • Karşılaştır
  • Yazdır

Bosch WAT24480TR A+++ 9Kg 1200 Devir Çamaşır Makinesi MediaMarkt’ta!

Bosch WAT24480TR A+++ 9Kg 1200 Devir Çamaşır Makinesi ile çamaşır yıkamak bir dert olmaktan çıkacaktır. Mükemmel sensör teknolojisi akıllı yıkama sistemi, enerji tüketimi ve su atığının büyük ölçüde azaltılmasını sağlarken, gelişmiş davul tasarımı ve bir dizi ekstra bakım ayarı çamaşırlarınızın ve özel kıyafetlerinizin nazikçe temizlenmesini sağlar. Bosch'un bu hassas çamaşır makinesi müşterilerine tam aradıkları ürünü en uygun fiyatla ulaştırma geleneğine devam eden MediaMarkt tarafından kaliteli ve güvenilir internet alışverişi kolaylığıyla sizlere sunulmakta.

10 sene garantili EcoSilence Drive motoru sayesinde verimlilik, ekonomik, dayanıklılık, performans ve sessiz çalışma alanlarında profesyonel kalitede temizlik sağlar. VarioDrum yapısı sayesinde, her türlü kıyafetinizdeki zor kir ve lekeleri; germeden, hasar vermeden ya da kırıştırmadan, hassas ellerle yıkanmışçasına giderir. Makinenin tamburunun damlacık şekli ve asimetrik kanatlara sahip tasarımı, seçilen programa bağlı olarak, çamaşırlarınızı her daim sadece orta noktasından hafifçe döndürür. Bu, çok kirli giysiler için yoğun, kapsamlı ve kalıcı bir temizlik sağlar. AntiVibration teknolojisine de sahip olan Bosch çamaşır makinesi hem dengelidir, hem sarsılmaz hem de bir fısıltı kadar sessiz çalışır.

Bosch WAT24480TR A+++ 9Kg 1200 Devir Çamaşır Makinesi Özellikleri

Çamaşır makinesinin 9 kg iç kapasitesi sayesinde çamaşır temizliği ihtiyacınızı rahatlıkla giderebilirsiniz. Dakikada 1200 devir ile çamaşırlarınız ilk günkü kadar temiz hale geleceklerdir. Bütün bu temizlik işlemleri, çamaşır makineleri arasında en yüksek enerji sınıfı olan A+++'dan %30 daha tasarruflu bir şekilde halledilecektir. 84.8 x 59.8 x 59 cm ebatlarındaki makine, fısıltı kadar sessiz motoru sayesinde evinizde en uygun yere konulabilir.

VarioPerfect sayesinde harcadığınız zamanın %60'a kadar azalmasını ya da seçilebilir programlar sayesinde %30'a varan enerji tasarrufuna ulaşabilirsiniz. Enerji Tüketimi Göstergesi sayesinde farklı program seçiminde ne kadar enerji tüketeceğinizi görebilir, bu sayede temizlik ihtiyacınızı en doğru şekilde karşılarken hem kendiniz hem de çevre için en tasarruflu seçeneklerden faydalanabilirsiniz. DrumCleanile çamaşır makineniz tamburunun temizlenmesi ve bakımı için uygun programı seçersiniz. Böylece çamaşır makineniz her zaman hijyenik ve temiz kalacaktır. ActiveWater™Plus kaynaklara duyarlı su sistemi ve su akış sensörü, makinenizin gelen suya göre çalışmasını sağlamaktadır. Çok katlı su koruması, köpük tarama sistemi ile köpük ikazı ve dengesiz yük kontrolü, çamaşır makinelerinin kullanımı esnasında gerçekleşmesi istenmeyen sorunların ortaya çıkması ihtimalini ortadan kaldıracaktır. Sıvı deterjan ayracı ile program bitince çamaşır makinenizin çıkaracağı sesli uyarı alarmı da günün yorgunluğu esnasında bile zorlanmadan çamaşırlarınızı temizlemenizde size yardımcı olacaktır.

Metal kapı menteşeleri ve özel tasarımlı, çelik görünümlü mıknatıslı kapağı makinenin güvenliğini arttırmaktadır. Çocuk kilidi sistemi de, çalışma esnasında çocukların herhangi bir tuşa basıp programı değiştirmelerini engellemek için kullanılmaktadır.

Sayfanın Başına Git