SONY MDR-ZX310AP Kulak Üstü Kablolu Kulaklık Siyah

Ürün No:
1117160
MDR.ZX310AP Mikrofonlu Kulak Üstü Kulaklık Siyah is rated 4.5 out of 5 by 13.
  • y_2024, m_3, d_21, h_9
  • bvseo_bulk, prod_bvrr, vn_bulk_3.0.38
  • cp_1, bvpage1
  • co_hasreviews, tv_0, tr_13
  • loc_tr_TR, sid_1117160, prod, sort_[SortEntry(order=RELEVANCE, direction=DESCENDING)]
  • clientName_mediamarkt-tr
  • bvseo_sdk, java_sdk, bvseo-3.2.0
  • LOCAL, getAggregateRating, 1ms
  • REVIEWS, PRODUCT
Ürün Tipi:
Kablolu Kulak Üstü Kulaklık
Renk (Üreticiye Göre):
Siyah
Üretici Garantisi:
2 Yıl Sony Türkiye Garantili
Kulaklık tipi:
Kulak Üstü
Sinyal iletimi:
Kablolu
Nominal Empedans:
24 ohm
Duyarlılık:
98dB
Tüm Özellikleri Gör
  • Favorilerime Ekle
  • Karşılaştır
  • Yazdır

SONY MDR.ZX310AP Mikrofonlu Kulak Üstü Kulaklık Siyah MediaMarkt’ta!

Müzik tutkunlarının karşısına şık ve rahat bir tasarıma sahip kulak üstü kulaklık modeli ile çıkan Sony markası, sektördeki popülerliğini koruyor. Ürün tasarımı konusundaki başarıları ile dikkat çeken ve birbirinden farklı binlerce ürünü kullanıcıyla buluşturan marka, geliştirdiği Sony MDR.ZX310AP mikrofonlu kulak üstü kulaklık siyah ile alışılmadık bir deneyime imzasını atıyor. Yumuşak kulak yastıkları uzun süreli müzik dinlemek için konforlu bir kullanım sunarken, kulağa tam oturan yapısı sayesinde dış seslerin sizi rahatsız etmesinin önüne geçer. Böylece size yalnızca müziğin keyfini çıkarmak kalır. Genel kullanım amacıyla tasarlanan kulak üstü kulaklık modeli ister müzik ister bilgisayar, telefon ya da tablet gibi cihazlara bağlanarak farklı içerikleri dinlemek için de kullanılabilir. Yeni ve kendine has teknolojik özelliklerle donatılan Sony MDR.ZX310AP mikrofonlu kulak üstü kulaklık, taşınabilir yapısı sayesinde gittiğiniz her yere yanınızda götürebileceğiniz bir tasarıma sahip. Ürünün katlanabilir olması ise kulaklık modelinin tüm alanlara kolay bir şekilde sığmasını kolaylaştırır. Ayrıca fiyatları ile de her kesimden kullanıcı için ulaşılabilir bir seviyede yer alan Sony MDR.ZX310AP, MediaMarkt'ın ayrıcalıklı dünyasında yer alıyor. Müzik dinlemekten keyif alan ve konforundan ödün vermeyen kullanıcıların seçimi Sony MDR.ZX310AP mikrofonlu kulak üstü kulaklık siyah modellini, MediaMarkt’ın fırsat ve kampanyalarını takip ederek en uygun fiyatlarla kolayca satın alabilirsiniz.

SONY MDR.ZX310AP Mikrofonlu Kulak Üstü Kulaklık Siyah Çeşitleri ve Özellikleri

Müzik dinleme keyfini en üst seviyeye taşıyan Sony MDR.ZX310AP mikrofonlu kulak üstü kulaklık, sahip olduğu özellikleri sayesinde hem kullanım kolaylığı hem de kaliteli sesler sunuyor.

Yumuşak Kulak Yastıkları ile Konforlu Bir Müzik Deneyimi

Ayarlanabilir kafa bandına sahip olarak tasarlanan Sony MDR.ZX310AP mikrofonlu kulak üstü kulaklık modeli, bu özelliği sayesinde kafa boyutuna göre ayarlanabiliyor. Katlanabilir tasarımıyla kompakt bir hale gelen ve çanta ya da valize de kolay bir şekilde yerleştirilebilen cihazı, seyahat sırasında, okulda ya da herhangi bir alanda yanınızda kolayca taşıyabilirsiniz. Gittiğiniz tüm alanlarda Sony kulak üstü kulaklıkla müziğin keyfini çıkarmak artık çok daha kolay ve keyifli. Yumuşak materyaller kullanılarak tasarlanan kulak yastıkları sayesinde konforlu bir kullanıma ev sahipliği yapan ürün, bu özelliği ile müzik keyfinin uzun sürmesi ve kulaklığın rahatsızlık hissi vermesinin önüne geçiyor.

Tüm Uygulamalar İçin Mükemmel Ses Çıkışı

98 dB gücündeki ses hassasiyetine sahip olan Sony MDR.ZX310AP, 10 Hz – 24.000 kHz geniş frekans aralığı sayesinde yüksek kalitede bir ses çıkışı sağlar. Hassas dinleme için hazırlanan 30 milimetrelik demir sürücüler, hem güçlü hem dinamik hem de daha dengeli sesler sunar. 1.2 m uzunluğundaki kablosu, kulaklık modelinin takılı olduğu cihazdan çıkartılmadan kullanılabilmesini kolaylaştırır. Empedans değeri 24 Ohm olan kulak üstü kulaklık modeli, daha verimli bir şekilde çalışır. Mükemmel ses çıkışları sayesinde tüm uygulamalardaki seslerin en ince ayrıntısına kadar fark edilmesini sağlayan model, kullanıcılarına oldukça pürüzsüz ve net sesler sunar.

Şık Tasarıma Sahip Kulak Üstü Kulaklık

Fiziksel özellikleri arasında mikrofon bulunan kulak üstü kulaklık modeli, yalnızca müzik dinlemeye değil aynı zamanda gelen çağrılara yanıt vermeyi ve telefon görüşmelerinin yapılmasını da sağlar. Cihazda bulunan uzaktan kumanda, çağrı kontrol işlevi göremeye yardımcı olur. Zarif görünümüyle tarzınızı daha kolay bir şekilde yansıtmaya yardımcı olan Sony MDR.ZX310AP, farklı renk seçenekleri ile MediaMarkt’ta satışta!

Sayfanın Başına Git