SAMSUNG UE55KU7350UXTK 55 inç 139 cm Ekran Ultra HD 4K Curved SMART LED TV

Ürün No:
1166982
  • bvseo_sdk, java_sdk, bvseo-3.2.0
  • LOCAL, getAggregateRating, 1ms
  • REVIEWS, PRODUCT
  • bvseo-msg: The resource to the URL or file is currently unavailable.;
Ürün Tipi:
LED TV
Üretici Garantisi:
2 Yıl Samsung Türkiye Garantili
Görüntü kalitesi:
UHD 4K
SMART TV:
Evet
İşletim Sistemi:
Tizen
Çözünürlük:
3840 x 2160
LED Teknolojisi:
LED
Tüm Özellikleri Gör
  • Favorilerime Ekle
  • Karşılaştır
  • Yazdır

SAMSUNG UE55KU7350UXTK Uygun Fiyatlarla MediaMarkt’ta!

Televizyonlar, her ortamın vazgeçilmez eşyaları arasında yer alıyor. Herkes alınan televizyonun senelerce kullanılmasını ister. Bu yüzden sağlam bir araştırma ile alınması gerekiyor. Televizyonların teknik özelliklerine, ekran tasarımına, büyüklüğüne göre seçimleri tamamen kişilerin ihtiyaçlarına ve zevklerine göre farklılık gösteriyor. LED, OLED, Curved gibi farklı ekran tasarımlarından LG, Samsung, Philips gibi markalara kadar farklı çeşitleri ile karşımıza çıkan televizyonlar teknik özelliklerine ve özel niteliklerine kadar da çeşitlilik sunuyor. Günümüzde en çok tercih edilen televizyonlar LED TV olarak adlandırılıyor. LED TV'ler diğer modeller ile karşılaştırıldığında pek çok avantajı bulunuyor. Daha ince bir tasarıma sahip olan modeller, geniş çözünürlükleri ile kaliteli bir ekran deneyimi sunuyor. Teknolojinin gelişmesi değişime uğrayan LED TV'ler, televizyon karşısında vakit geçirmekten hoşlananlar için oldukça cazip geliyor. Örneğin; dizi film izlemeyi ya da oyun oynamayı seviyorsanız kaliteli görüntüye ihtiyaç duyarsınız. Çünkü kaliteli görüntü ile oyun oynamak gerçeklik algısını artırdığı için önemlidir. Samsung UE55KU735OUXTK televizyonun görüntü kalitesi, izleyicinin tüm detayları rahatlıkla görmesi için tasarlanmıştır. Curved ekran tasarımı ile izleyiciyi içine alıyor. Televizyon seçimi yaparken kişinin zevkleri önemli olduğu kadar televizyonun kullanılacağı ortamın mimarisi de önemli bir yere sahiptir. MediaMarkt her ürününde olduğu Samsung UE55KU735OUXTK televizyon modelinde de uygun fiyatlara sahiptir. Televizyon hakkında bilgi edinerek görsellerini de inceleyebiliriz.

SAMSUNG UE55KU7350UXTK Özellikleri

Televizyonların pek çok özelliğinin olması, araştırma aşamasında kişilerin kafasını karıştırıyor. Onları tek tek incelemek uzun bir zaman alıyor. Televizyonların görüntü kalitelerini etkileyen özellikleri ile birlikte tasarımı ve diğer teknik özellikleri yer alıyor.

Fiziksel Ekran Özellikleri

55 inç Curved ekran tasarımı olan SAMSUNG UE55KU7350UXTK, izleyiciyi izlediği görüntünün içine hızlı bir şekilde alıyor. Büyüklüğü kullanılacağı ortama göre seçilmesi gereken televizyon ile kullanıcı arasındaki mesafe de boyutlarını etkiler.

Çözünürlük Özellikleri

Samsung 4K TV’lerden biri olan SAMSUNG UE55KU7350UXTK, 3840×2160 çözünürlüğü vardır. LED görüntü teknolojisi olan televizyonun HDR özelliği de vardır. Full HD görüntüsü sayesinde standart bir televizyondan 4 kat daha fazla detay gösteriyor. Auto Depth Enhancer, görüntüye derinlik vermek için ekranın farklı alanlarına çeşitli kontrast seviyeleri uygulayarak etkileyici bir görünüm oluşturur. Resim seviyesini görüntüyü filtrelemek ve azaltmak için UHD’ye yakın bir görünüm elde eder.

Performans Özellikleri

Dört çekirdekli işlemcisi, televizyonun komutlara anında cevap vermesini ve uygulamaları hızlı çalıştırmasını sağlar. Çoklu Bağlantı Ekranı ile aynı anda birden fazla işlemin yapılmasını sağlar. Tizen özelliği ile canlı TV ve diğer uygulamalara hızlı bir şekilde ulaşmamızı sağlar.

Zengin İçerik Paylaşımı

Samsung Smart View uygulaması ile telefon ve bilgisayardaki içerikler hızlı bir şekilde paylaşılır. Resimler, videolar ve müzikler Smart TV’ye aktarılır. Bu özellik sayesinde içerikler kolayca paylaşılabileceği için kişi işlerini kısa sürede bitirir.

Sayfanın Başına Git