LG 49UF8507 49 inç 123 cm Ekran Ultra HD 4K 3D SMART Ultra Slim LED TV

Ürün No:
1139362
  • bvseo_sdk, java_sdk, bvseo-3.2.0
  • LOCAL, getAggregateRating, 1ms
  • REVIEWS, PRODUCT
  • bvseo-msg: The resource to the URL or file is currently unavailable.;
Ürün Tipi:
Ultra HD 4K 3D SMART Ultra Slim LED TV
Üretici Garantisi:
2 Yıl LG Türkiye Garantili
Ekran Boyutu:
123 cm / 49 inç
Standsız boyutlar (G/Y/D):
1095.1 mm / 649 mm / 51.3 mm
Görüntü kalitesi:
4K UHD
3D:
Evet
SMART TV:
Evet
Tüm Özellikleri Gör
  • Favorilerime Ekle
  • Karşılaştır
  • Yazdır

LG 49UF8507 49 inç 123 cm Ekran Ultra HD 4K 3D SMART Ultra Slim LED TV Uygun Fiyatlarla MediaMarkt’ta!

Ev ve iş yerlerinin olmazsa olmazlarından biri kabul edilen televizyonlar, belli standartlar çerçevesinde alınıyor. Televizyon, genel anlamda bir defa alınan bir teknolojik ürün olduğundan alınmadan önce çok detaylı inceleme, araştırma ve kıyas yapılıyor. Her alıcı, elindeki bütçesini iyi değerlendirmek adına dikkatli adım atarak televizyon alımını gerçekleştiriyor. Çoğu zaman evdeki en çok kullanılan ürünün televizyon olması, televizyonda enerji tasarrufuna ve kaliteli ekran görüntüsüne dikkatleri çekiyor. LG 49UF8507 49 inç televizyon, uzun ömürlü ve tasarruflu bir cihaz özelliğindedir. 4K ekran kalitesi ile adeta ekrandaki dünyanın izleyicileri sarmalamasına izin veriyor. Gerçekçi, parlak ve net görüntüyü LG 49UF8507 49 inç ile evlere taşımak oldukça mümkün. MediaMarkt, LG televizyon modelleri kapsamında satışa sunduğu LG 49UF8507 ürünü ile alıcılara gerçek bir seyir keyfi yaşayacakları donanımlı bir televizyon alma fırsatı veriyor. MediaMarkt’ın sunduğu LG 49UF8507 fiyat, televizyonun özellikleri öğrenildiğinde çok cazip hale geliyor.

LG televizyon alanında kabul görmüş ve birçok kişi için ilk marka tercihi imajını yaratmış durumda. Bu başarının altında elbette kullanıcıların beklentilerini tam karşılayan televizyon modelleri yatıyor. LG 49UF8507 modelinde bu durum birebir görünüyor. LG 49UF8507 yorum yapılacak, incelemelere konu edilecek zenginlikte bir televizyon modelidir. Ekran kalitesi, boyu, şık tasarımı, sunduğu işlevsel detaylar ve hesaplı LG 49UF8507 fiyat seçenekleriyle uzun vadede alınabilecek en kaliteli televizyonlardan biri. LG Türkiye garantisinde satışa sunulan model, LG 49UF8507 en ucuz fiyatlarla MediaMarkt mağazalarında sergileniyor. LG’nin küresel çaptaki başarısını piyasaya sürdüğü her üründen anlamak mümkün. Kullanıcıların yaptığı LG 49UF8507 yorum içeriğinde sadece bu televizyon modeline dair değil genel bir marka yapısını kapsayacak olumlu cümleler yer alıyor.

LG 49UF8507 49 inç 123 cm Ekran Ultra HD 4K 3D SMART Ultra Slim LED TV

Özellikleri

LG 49UF8507 en ucuz fiyatlarla MediaMarkt fiziki ve sanal mağazalarında alıcılarını beklerken, kişilerin eksiksiz bilgiye sahip olması için tüm özellikler şeffaf şekilde aktarılıyor.

İşte dikkat çekici LG 49UF8507 özellikleri;

4K çözünürlük kalitesi

LG 49UF8507, ultra HD özelliği ile güçlendirilmiştir. Standart HD kalitesinden katbekat üstündür. Çok yakından dahi canlı, parlak, net görüntüler aktarır.

3 boyutlu seyir keyfi

3D film izlemeyi veya oyun oynamayı sevenler için çok ideal bir televizyon modeli. 4K görüntü kalitesinde 3 boyutlu film seyretmek LG ile çok farklı bir duygu.

Süper ince tasarım

Televizyonun görüntüsü hayran bırakılacak bir incelikle dizayn edilmiş, kusursuz bir zarafete sahiptir. Girdiği her ortamı anında modern bir ambiyansa kavuşturacak inceliktedir.

Sinema ekranı tasarımı

Sinema ekranı tasarımı sayesinde izlenilen her film tıpkı bir sinema salonundaymışçasına gerçekçi oluyor. Zarif, gelişmiş, son teknoloji örneği televizyon, sinema tutkunlarını hayran bırakıyor.

Akıllı ve sihirli kumanda

Televizyonun kumandası, gelişmiş bir teknoloji ile tasarlanmıştır. İşaretleme, sesli arama, hareket tuşu, basit kontrol mekanizması kumandada mevcuttur. Kumandanın harekete duyarlı olması kullanımı keyifli hale getiriyor.

Fiyat & Performans

LG 49UF8507 en ucuz MediaMarkt mağazalarında satışa çıkarılırken, teknoloji uzmanları fiyat – performans kıyası yaptığında böylesine donanımlı bir ürünün çok cazip fiyatlarla satışa sunulduğunu belirtiyor.

Sayfanın Başına Git